Smashed Potatoes met Knoflook is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Deze knapperige aardappelen met knoflook zijn een perfecte bijgerecht voor elke maaltijd. Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Ingrediënten
- 2 pond kleine aardappelen
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 theelepel zout
- 1/2 theelepel peper
- 2 eetlepels verse peterselie, gehakt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit.
- Was de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.
- Leg de aardappelen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.
- Voeg de knoflook, zout en peper toe en meng goed.
- Bak de aardappelen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.
- Haal de aardappelen uit de oven en bestrooi met de gehakte peterselie.
- Serveer warm.
Kooktips
- Gebruik kleine aardappelen voor het beste resultaat.
- Voeg wat extra knoflook toe voor een extra knoflooksmaak.
- Gebruik verse peterselie voor de beste smaak.
Conclusie
Smashed Potatoes met Knoflook is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Deze knapperige aardappelen met knoflook zijn een perfecte bijgerecht voor elke maaltijd. Probeer deze heerlijke Smashed Potatoes met Knoflook recept van Anna Meyer vandaag nog!
Smashed Potatoes met Knoflook is een heerlijk recept dat je in een handomdraai klaar hebt. Het is een lekkere aanvulling op je maaltijd en het is ook nog eens eenvoudig te bereiden. Je hebt alleen wat aardappelen, knoflook, olijfolie, zout en peper nodig. Bak de aardappelen in de oven totdat ze knapperig zijn en voeg dan de knoflook toe. Roer alles goed door elkaar en je hebt een heerlijke bijgerecht. Probeer het eens met pasta met witlof en ham of aardbeien slagroomtaart zelf maken .






Bronnen: Allrecipes , The Spruce Eats