• Voorgerechten

Salade met Appel en Brie - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De salade met appel en brie is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 15 minuten klaar hebt. Het is een perfecte combinatie van zoete appel, romige brie en frisse salade. Deze salade is een geweldige aanvulling op elke maaltijd en is een favoriet van chef-kok Anna Meyer.

Salade met appel en brie

Ingrediënten

  • 2 appels, geschild en in blokjes gesneden
  • 200 gram brie, in blokjes gesneden
  • 200 gram gemengde salade
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 eetlepel honing
  • Zout en peper naar smaak

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Leg de appelblokjes op een bakplaat en bestrooi met wat zout en peper.
  3. Bak de appelblokjes in de oven gedurende 10 minuten.
  4. Meng de gemengde salade, olijfolie, balsamicoazijn, honing, zout en peper in een grote kom.
  5. Voeg de gebakken appelblokjes en de brie toe aan de salade en meng alles goed.
  6. Serveer de salade meteen.

Kooktijd

Kooktijd: 15 minuten

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor salade met appel en brie. Deze salade is een perfecte combinatie van zoete appel, romige brie en frisse sla. Het is een eenvoudig en lekker recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer het eens!

Je kunt de salade nog lekkerder maken door er wat kruiden aan toe te voegen. Probeer bijvoorbeeld hoe kruid je gehakt of wat koriander. Je kunt ook wat noten of zaden toevoegen voor een knapperige bite. Als je het wat zoeter wilt maken, kun je er lemon curd cake recept aan toevoegen. Geniet van deze heerlijke salade met appel en brie!



Tips

  • Vervang de brie door een andere kaas naar keuze.
  • Voeg wat noten toe aan de salade voor extra crunch.
  • Gebruik verse appels voor het beste resultaat.

Conclusie

De salade met appel en brie is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 15 minuten klaar hebt. Het is een perfecte combinatie van zoete appel, romige brie en frisse salade. Probeer deze salade van Anna Meyer vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een gerenommeerde chef-kok uit Nederland.