• Nagerechten

Romig Dessert met Bastogne en Kersen - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Het is tijd voor een heerlijk romig dessert met Bastogne en kersen! Chef Anna Meyer heeft deze heerlijke traktatie voor u samengesteld. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijk dessert!

Romig dessert met Bastogne en kersen

Ingrediënten

  • 200 gram Bastogne koekjes
  • 100 gram boter
  • 500 ml slagroom
  • 200 gram kersen
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels maïzena

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de Bastogne koekjes in kleine stukjes en meng deze met de boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal en druk het aan. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Romig Dessert met Bastogne en Kersen - Anna Meyer is een heerlijk dessert dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een combinatie van Bastogne koekjes, kersen en een romige vulling. Het is een heerlijk dessert dat je zowel warm als koud kunt serveren. Probeer het eens en je zult versteld staan van de smaak!

Wil je meer lekkere desserts maken? Probeer dan eens zelf gevulde koeken maken of een luchtige cake met yoghurt . Geniet van deze heerlijke desserts!



Klop de slagroom met de suiker stijf. Voeg de maïzena toe en klop nogmaals. Verdeel de slagroom over de afgekoelde bodem. Verdeel de kersen over de slagroom. Bak het dessert gedurende 20 minuten in de oven.

Laat het dessert afkoelen en serveer het met een bolletje vanille-ijs. Geniet van dit heerlijke romige dessert met Bastogne en kersen!

Kooktips

  • Gebruik voor dit recept verse kersen. U kunt ook gedroogde kersen gebruiken.
  • Vervang de Bastogne koekjes door andere koekjes naar keuze.
  • Vervang de slagroom door kwark of yoghurt.

Conclusie

Dit romige dessert met Bastogne en kersen is een heerlijke traktatie. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijk dessert! Probeer ook eens andere koekjes of andere vruchten. Laat uw creativiteit de vrije loop en geniet van dit heerlijke dessert!

bastogne toetje www.leukerecepten.nl

Voor meer informatie over het maken van desserts, bezoek desserts.nl of Chefkoch.de .