• Nagerechten

Rijstepap met Kaneel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Rijstepap met kaneel is een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een heerlijke combinatie van kaneel, melk, suiker en rijst. Het is een heerlijk ontbijt of snack dat je gemakkelijk kunt maken. In dit artikel leer je hoe je het recept van Anna Meyer kunt maken.

Rijstepap met kaneel

Ingrediënten

  • 1 kopje rijst
  • 2 kopjes melk
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Voeg de rijst, melk, suiker en kaneel toe aan een ovenschaal. Roer alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de rijstepap gedurende 30 minuten. Haal de rijstepap uit de oven en laat het afkoelen.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Rijstepap met Kaneel. Deze heerlijke rijstepap is een perfecte manier om je dag te beginnen. Het is een gezond en voedzaam ontbijt dat je gemakkelijk kunt maken. Je kunt het ook als een lekkere snack tussendoor eten.

Het recept is eenvoudig en je hebt maar een paar ingrediënten nodig. Je hebt rijst, melk, kaneel en suiker nodig. Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen zoals rozijnen, noten of gedroogd fruit.Het is een heerlijk en gezond recept dat je gemakkelijk kunt maken. Probeer het eens en geniet van de heerlijke smaak. Je kunt ook andere lekkere recepten proberen zoals pasta met champignons en spek of zwarte bonen recept vegan .

Tips van Anna Meyer

  • Voeg wat extra kaneel toe als je van een sterkere smaak houdt.
  • Voeg wat rozijnen toe voor een extra smaak.
  • Voeg wat extra suiker toe als je van zoete rijstepap houdt.

Conclusie

Rijstepap met kaneel is een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een heerlijke combinatie van kaneel, melk, suiker en rijst. Volg de stappen in dit artikel om het recept van Anna Meyer te maken. Vergeet niet de tips van Anna Meyer te volgen voor een extra smaak.

Bewaren via Pinterest Rijstepap met kaneel

Bronnen: Anna Meyer, Allerhande