• Other

Muesli Yoghurt Repen - Een Simpele en Gezonde Snack

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een gezonde snack, dan zijn muesli yoghurt repen een perfecte optie. Deze repen zijn gemakkelijk te maken en zijn een perfecte snack voor tussendoor. In dit artikel laten we je zien hoe je deze repen kunt maken met behulp van een recept van chef-kok Anna Meyer.

Muesli yoghurt repen

Ingrediënten

 • 200 gram yoghurt
 • 100 gram muesli
 • 50 gram gedroogd fruit
 • 50 gram noten
 • 50 gram honing

Bereidingswijze

Om de muesli yoghurt repen te maken, volg je de volgende stappen:

Muesli Yoghurt Repen zijn een simpele en gezonde snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn gemaakt van muesli, yoghurt en honing en zijn een lekkere en gezonde snack voor tussendoor. Ze zijn ook een goede optie als je op zoek bent naar een gezonde snack voor onderweg. Je kunt ze gemakkelijk meenemen in je tas of lunchbox.

Muesli Yoghurt Repen zijn een lekkere en gezonde snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn gemaakt van muesli, yoghurt en honing en zijn een lekkere en gezonde snack voor tussendoor. Ze zijn ook een goede optie als je op zoek bent naar een gezonde snack voor onderweg. Je kunt ze gemakkelijk meenemen in je tas of lunchbox. Als je op zoek bent naar een andere gezonde snack, kun je ook eens kijken naar stamppot sla met spekjes of dr oetker kwarktaart glutenvrij . 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Meng de yoghurt, muesli, gedroogd fruit, noten en honing in een kom.
 3. Giet het mengsel in een ovenschaal en zet de schaal in de oven.
 4. Bak de repen gedurende 20 minuten.
 5. Haal de repen uit de oven en laat ze afkoelen.

Kooktijd

De kooktijd voor deze muesli yoghurt repen is 20 minuten.

Kooktips

 • Voeg wat extra honing toe als je de repen zoeter wilt maken.
 • Voeg wat extra noten toe als je de repen crunchier wilt maken.
 • Voeg wat extra gedroogd fruit toe als je de repen fruitiger wilt maken.

Conclusie

Muesli yoghurt repen zijn een gezonde snack die gemakkelijk te maken zijn. Met behulp van het recept van chef-kok Anna Meyer kun je deze repen in een mum van tijd maken. Vergeet niet om de kooktijd en de kooktips in acht te nemen om de beste resultaten te behalen.

Muesli yoghurt repen

Bronnen: Anna Meyer, BBC Good Food