• Hapjes en snacks

Mini Worstenbroodjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Mini worstenbroodjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekker en gezond alternatief voor de klassieke worstenbroodjes. Met slechts een paar ingrediënten en een korte bereidingstijd, is dit recept perfect voor een snelle maaltijd of een lekkere snack. In dit artikel leer je hoe je deze mini worstenbroodjes kunt maken met het recept van Anna Meyer.

Mini worstenbroodjes

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 2 eetlepels peterselie
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 pakje bladerdeeg

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng het gehakt, de eieren, het paneermeel, de peterselie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de olijfolie toe en kneed het geheel goed door. Rol het gehaktmengsel uit tot een dunne lap en snijd deze in kleine stukjes. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in kleine rondjes. Leg een stukje gehakt op elk rondje en vouw de randen van het bladerdeeg naar binnen. Bak de mini worstenbroodjes in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

Mini Worstenbroodjes zijn een heerlijk recept van Anna Meyer. Deze mini broodjes zijn gemaakt met worst, ui, paprika, knoflook en geraspte cheddar kaas. Het is een lekker en gezond alternatief voor een broodje bapao kip. De mini worstenbroodjes zijn makkelijk te maken en hebben maar weinig calorieën. Je kunt de geraspte cheddar kaas hier kopen . Probeer ook eens deze Pulled Jackfruit met BBQ saus als je op zoek bent naar een lekker en gezond alternatief voor een broodje bapao kip.



Tips

  • Je kunt de mini worstenbroodjes ook in de airfryer bakken. Bak ze dan gedurende 10-15 minuten op 180 graden Celsius.
  • Je kunt de mini worstenbroodjes ook invriezen. Bak ze dan gedurende 20-25 minuten op 180 graden Celsius.
  • Je kunt de mini worstenbroodjes ook in de magnetron bakken. Bak ze dan gedurende 5-7 minuten op de hoogste stand.

Conclusie

Mini worstenbroodjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Met slechts een paar ingrediënten en een korte bereidingstijd, is dit recept perfect voor een snelle maaltijd of een lekkere snack. Probeer het recept van Anna Meyer voor mini worstenbroodjes en geniet van deze heerlijke snack!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.