Lactosevrije mousse is een heerlijke traktatie die iedereen kan maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar stappen kunt maken. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke traktatie.

Ingrediënten
- 200 gram lactosevrije roomkaas
- 100 ml lactosevrije slagroom
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel vanille extract
- 1 eetlepel citroensap
Bereidingswijze
Begin met het kloppen van de slagroom met een mixer totdat het stijf is. Voeg dan de suiker, vanille extract en citroensap toe en mix nog een paar minuten. Voeg dan de lactosevrije roomkaas toe en mix totdat alles goed gemengd is.
Lactosevrije Mousse is een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een lekker en gezond dessert dat je gemakkelijk kunt maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Het is een perfecte toevoeging aan elke maaltijd of als een lekker tussendoortje. Je kunt het ook gebruiken om wordt ontbijtkoek van gemaakt of koolhydraatarme lasagne met koolbladeren te maken.

Giet het mengsel in een kom en zet het in de koelkast voor minstens twee uur. Haal het mengsel uit de koelkast en serveer het met vers fruit of andere toppings naar keuze.

Kooktijd
Het kost ongeveer 10 minuten om de lactosevrije mousse te maken. Laat het mengsel vervolgens minstens twee uur in de koelkast staan voordat je het serveert.

Kooktips
- Gebruik alleen lactosevrije producten om ervoor te zorgen dat de mousse echt lactosevrij is.
- Voeg wat extra suiker toe als je de mousse zoeter wilt maken.
- Voeg wat extra citroensap toe als je de mousse frisser wilt maken.
Conclusie
Lactosevrije mousse is een heerlijke traktatie die iedereen kan maken. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke traktatie. Gebruik alleen lactosevrije producten en voeg wat extra suiker of citroensap toe als je de mousse zoeter of frisser wilt maken.



Voor meer informatie over het maken van lactosevrije gerechten, bezoek Lactosevrij.nl of Allerhande.nl .