• Other

Komkommersalade met Appel - Een heerlijke salade in 15 minuten

Ingrediëntcalculator

Komkommersalade met appel is een heerlijke salade die je in slechts 15 minuten kunt maken. Deze salade is een perfecte aanvulling op elke maaltijd en is een verfrissende snack. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze verfrissende salade.

Komkommersalade met appel

Ingrediënten

  • 2 komkommers
  • 1 appel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Instructies

1. Schil de komkommers en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de appel in dunne plakjes.

2. Meng de olijfolie, citroensap, honing, mosterd, zout en peper in een kom. Roer goed om.

Komkommersalade met Appel is een heerlijke salade die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Het is een gezonde en lekkere salade die je eenvoudig kunt maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. De salade is een perfecte aanvulling op een maaltijd of als lunch.Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig om deze salade te maken. Je hebt komkommer, appel, mayonaise, citroensap, zout en peper nodig. Snijd de komkommer en appel in kleine stukjes en meng deze met de mayonaise, citroensap, zout en peper. Roer alles goed door elkaar en je salade is klaar!

Komkommersalade met Appel is een heerlijke salade die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Probeer ook eens andere salades zoals 100 gram couscous hoeveel water of champignon ragout recept crème fraîche . Geniet van je salade!

3. Voeg de komkommer en appel toe aan de kom en meng goed.

4. Laat de salade minstens 10 minuten staan voordat je het serveert.

Bewaren via Pinterest

Tips van chef Anna Meyer

Probeer de salade met verschillende soorten appels. Elke appel heeft een andere smaak en textuur, dus je kunt de salade elke keer weer anders maken.

Kruidige komkommersalade met appel

Voeg wat extra smaak toe door wat fijngehakte peterselie of munt toe te voegen.

Conclusie

Komkommersalade met appel is een heerlijke salade die je in slechts 15 minuten kunt maken. Volg de stappen van chef Anna Meyer en geniet van deze verfrissende salade. Probeer de salade met verschillende soorten appels en voeg wat extra smaak toe door wat fijngehakte peterselie of munt toe te voegen.

Voor meer informatie over het koken met komkommer, bekijk deze gids van BBC Good Food of deze gids van The Spruce Eats .