Een kiwi toetje met kokosroom is een heerlijk en verfrissend dessert dat je in slechts 15 minuten kunt maken. Het is een perfecte afsluiter van een maaltijd of een lekker tussendoortje. Met dit recept kun je een heerlijk kiwi toetje met kokosroom maken dat iedereen zal smullen.

Ingrediënten
- 2 kiwi's, geschild en in plakjes gesneden
- 1/2 kopje kokosroom
- 1/4 kopje suiker
- 1/4 kopje water
- 1 theelepel citroensap
- 1/4 theelepel vanille-extract
Instructies
- Verwarm de oven voor op 350°F (175°C).
- Leg de plakjes kiwi in een ovenschaal.
- Meng de kokosroom, suiker, water, citroensap en vanille-extract in een kom.
- Giet het mengsel over de kiwi plakjes.
- Bak het toetje in de oven gedurende 15 minuten.
- Serveer het toetje warm of koud.
Tips
- Vervang de kokosroom door kwark of yoghurt als je een lichtere versie van het toetje wilt maken.
- Voeg wat noten toe voor extra crunch.
- Gebruik verse kiwi's voor het beste resultaat.
Met dit recept kun je een heerlijk kiwi toetje met kokosroom maken dat iedereen zal smullen. Probeer het vandaag nog en geniet van een verrukkelijk dessert!
Kiwi Toetje met Kokosroom is een verrukkelijk recept dat iedereen kan maken. Het is een heerlijk en gezond dessert dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een combinatie van kiwi, kokosroom, honing en wat extra smaakmakers. Het is een lekker en gezond toetje dat je met gemak kunt maken. Probeer het eens en je zult versteld staan van de smaak!
Als je op zoek bent naar een ander lekker en simpel recept, dan is lekker en simpel ravioli een goede optie. Het is een heerlijke ovenschotel die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een combinatie van ravioli, kaas, tomatensaus en wat extra smaakmakers. Probeer het eens en je zult versteld staan van de smaak!
Als je het Kiwi Toetje met Kokosroom wilt afmaken, voeg dan wat honing honing toe. De honing geeft het toetje een extra zoete smaak. Probeer het eens en je zult versteld staan van de smaak!




Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.