• Lunch

Kaas Uienbroodjes - Een Heerlijk Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Kaas uienbroodjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Deze broodjes zijn perfect als lunch of als bijgerecht bij een maaltijd. Met dit recept van Anna Meyer kun je in een handomdraai een heerlijk gerecht maken dat iedereen zal smaken.

Kaas uienbroodjes

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 50 gram boter
  • 150 ml melk
  • 1 ui, fijngehakt
  • 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het deeg met je handen tot het een korrelig deeg is. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot het een soepel deeg is. Voeg de ui en kaas toe en kneed het deeg tot alles goed gemengd is.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Kaas Uienbroodjes. Deze broodjes zijn een perfecte snack voor een feestje of als lunch. Ze zijn makkelijk te maken en smaken heerlijk.

Je hebt nodig: 2 uien, 2 teentjes knoflook, 2 eieren, 200 gram geraspte kaas, 1 theelepel oregano, 1 theelepel basilicum, 8 sneetjes witbrood, olijfolie, peper en zout.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de uien en knoflook en bak deze in een pan met wat olijfolie. Voeg de oregano en basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Laat de uien afkoelen.

Klop de eieren in een kom en voeg de geraspte kaas toe. Voeg de afgekoelde uien toe en meng alles goed door elkaar. Leg de sneetjes witbrood op een bakplaat en verdeel het kaas-uienmengsel erover. Bak de broodjes in de oven gedurende 15 minuten.

De Kaas Uienbroodjes zijn klaar! Serveer de broodjes met zalmrolletjes met roomkaas ah of gevulde courgette bbq vegetarisch als bijgerecht. Geniet ervan!

Verdeel het deeg in 12 gelijke stukken en vorm er 12 broodjes van. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 20-25 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat de broodjes afkoelen voordat je ze serveert.

Tips

  • Je kunt de broodjes ook in de oven op een lagere temperatuur bakken voor een langer bakproces.
  • Je kunt de broodjes ook met andere ingrediënten variëren, zoals ham, kaas, tomaat of paprika.
  • Je kunt de broodjes ook invriezen en later opwarmen in de oven.

Conclusie

Kaas uienbroodjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Met dit recept van Anna Meyer kun je in een handomdraai een heerlijk gerecht maken dat iedereen zal smaken. Probeer het recept vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak van kaas uienbroodjes!

Voor meer informatie over het maken van kaas uienbroodjes, bekijk deze Allrecipes-pagina en deze The Spruce Eats-pagina .