• Ontbijt

Havermout Pannenkoeken met Banaan - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Havermout pannenkoeken met banaan zijn een heerlijk en gezond ontbijt. Ze zijn gemakkelijk te maken en klaar in slechts 15 minuten. Deze pannenkoeken zijn gemaakt door chef Anna Meyer en zijn een perfecte manier om je dag te beginnen.

Havermout pannenkoeken met banaan

Ingrediënten

  • 1 kopje havermout
  • 1 ei
  • 1/2 kopje melk
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/2 banaan, in plakjes gesneden
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel kokosolie

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Meng de havermout, ei, melk, bakpoeder en zout in een kom.
  3. Voeg de banaan, honing en kokosolie toe en meng goed.
  4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg wat kokosolie toe.
  5. Giet een klein beetje van het beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.
  6. Herhaal dit proces totdat al het beslag is opgebruikt.
  7. Serveer de pannenkoeken met wat honing en banaan.

Kooktijd

De kooktijd voor deze havermout pannenkoeken met banaan is ongeveer 15 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Havermout Pannenkoeken met Banaan. Deze pannenkoeken zijn veganistisch, gezond en heerlijk. Ze zijn gemakkelijk te maken en een perfecte manier om je dag te beginnen. Probeer ook eens de traybake zoete aardappel halloumi of de zit er suiker in citroen voor een lekkere traktatie.



Kooktips

  • Gebruik voor deze pannenkoeken glutenvrije havermout als je glutenintolerant bent.
  • Voeg wat noten of zaden toe aan het beslag voor extra smaak en voedingswaarde.
  • Gebruik een kleine koekenpan voor kleinere pannenkoeken.

Conclusie

Havermout pannenkoeken met banaan zijn een heerlijk en gezond ontbijt. Ze zijn gemakkelijk te maken en klaar in slechts 15 minuten. Deze pannenkoeken zijn gemaakt door chef Anna Meyer en zijn een perfecte manier om je dag te beginnen. Probeer deze pannenkoeken vandaag nog en geniet van een gezond en lekker ontbijt!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.