• Ontbijt

Ham-Kaas Croissant Rolletjes - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

De Ham-Kaas Croissant Rolletjes zijn een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Deze rolletjes zijn eenvoudig te maken en zijn een lekkere snack of lunch. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke rolletjes maken in slechts een paar stappen.

Ham-kaas croissant rolletjes

Ingrediënten

 • 4 croissants
 • 4 plakken ham
 • 4 plakken kaas
 • 2 eetlepels boter
 • 2 eetlepels mosterd

Instructies

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
 2. Leg de croissants op een bakplaat en beleg ze met de ham en kaas.
 3. Smelt de boter in een kleine kom en voeg de mosterd toe.
 4. Bestrijk de croissants met de boter-mosterd mengsel.
 5. Bak de croissants in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en de croissants goudbruin zijn.
 6. Serveer de Ham-Kaas Croissant Rolletjes warm.

Kooktijd

De kooktijd voor deze Ham-Kaas Croissant Rolletjes is 10-15 minuten.

Ham-Kaas Croissant Rolletjes zijn een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor de klassieke croissant. Deze rolletjes zijn gevuld met ham en kaas en zijn een perfecte snack voor bij de lunch of als tussendoortje. Je kunt ze ook serveren als een lekker bijgerecht bij een diner.

Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Je hebt croissantdeeg, ham, kaas en wat kruiden nodig. Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen zoals uien, paprika of champignons.Het is een leuk en lekker recept dat je gemakkelijk kunt maken. Probeer het eens en maak je eigen Ham-Kaas Croissant Rolletjes. Je kunt ook andere lekkere recepten maken zoals wafels maken met zelfrijzend bakmeel of hartige taart rode kool .

Kooktips

 • Gebruik vers brood voor de beste smaak.
 • Vervang de ham en kaas door andere ingrediënten naar keuze.
 • Voeg wat extra kruiden toe aan de boter-mosterd mengsel voor extra smaak.

Conclusie

De Ham-Kaas Croissant Rolletjes zijn een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke rolletjes maken in slechts een paar stappen. Probeer deze lekkere snack of lunch vandaag nog!

ham-kaas-croissant-rolletjes

Meer informatie over het maken van deze heerlijke Ham-Kaas Croissant Rolletjes vind je op Anna Meyer's website en op Lekker Eten's website .