• Ontbijt

Gezonde Ontbijt Parfait - Een Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een gezond en lekker ontbijt, dan is de gezonde ontbijt parfait van Anna Meyer een perfecte keuze. Het is een heerlijk en gezond ontbijt dat je in slechts 15 minuten klaar hebt. De parfait is gemaakt met verschillende ingrediënten, waaronder yoghurt, granola, fruit en noten. Het is een perfecte manier om je dag gezond te beginnen.

Gezonde ontbijt parfait

Ingrediënten

 • 1 kopje Griekse yoghurt
 • 1/2 kopje granola
 • 1/2 kopje gemengd fruit (aardbeien, bessen, etc.)
 • 1 eetlepel noten (amandelen, walnoten, etc.)

Instructies

 1. Verwarm de oven voor op 350 graden.
 2. Meng de yoghurt, granola, fruit en noten in een kom.
 3. Giet het mengsel in een ovenschaal.
 4. Bak de parfait in de oven gedurende 15 minuten.
 5. Haal de parfait uit de oven en laat afkoelen.
 6. Serveer de parfait met extra fruit en noten.

Kooktijd

De kooktijd voor deze gezonde ontbijt parfait is 15 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een gezonde ontbijt parfait. Het is een lekker en gezond ontbijt dat je in slechts een paar minuten kunt maken. Het is een perfecte manier om je dag mee te beginnen. Je kunt het maken met verschillende ingrediënten, zoals yoghurt, granola, vers fruit en noten. Het is een lekker en gezond ontbijt dat je in slechts een paar minuten kunt maken.

Als je op zoek bent naar een ander gezond ontbijt, kun je ook eens kijken naar stamppot zuurkool met zuurkoolspek of zelf proteine reep maken . Beide zijn gezonde en lekkere opties voor het ontbijt.Bewaren via Pinterest

Kooktips

 • Gebruik Griekse yoghurt voor een extra romige smaak.
 • Voeg wat honing toe voor een zoete smaak.
 • Vervang de granola door muesli voor een andere textuur.
 • Voeg wat kaneel toe voor een extra smaak.

Conclusie

De gezonde ontbijt parfait van Anna Meyer is een heerlijk en gezond ontbijt dat je in slechts 15 minuten klaar hebt. Het is gemaakt met yoghurt, granola, fruit en noten. Probeer deze parfait voor een gezond en lekker ontbijt. Vergeet niet om de kooktips te gebruiken voor een extra smaak.

ontbijt parfait

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Zij is gespecialiseerd in het maken van gezonde en lekkere recepten.