• Ontbijt

Gezonde Ontbijt Bananen Split met Yoghurt - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Start je dag met een gezond en voedzaam ontbijt met deze bananen split met yoghurt van Anna Meyer. Deze heerlijke ontbijt is klaar in slechts 10 minuten en is een perfecte manier om je dag goed te beginnen.

Gezonde ontbijt bananen split met yoghurt

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels notenmix
  • 200 gram Griekse yoghurt

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Snijd de bananen in de lengte doormidden.
  3. Leg de bananen op een bakplaat en bestrijk ze met honing.
  4. Strooi de notenmix over de bananen.
  5. Bak de bananen in de oven gedurende 10 minuten.
  6. Serveer de bananen met Griekse yoghurt.

Kooktijd

De kooktijd voor deze bananen split met yoghurt is 10 minuten.

Kooktips

  • Vervang de notenmix door andere noten naar keuze.
  • Gebruik andere soorten yoghurt zoals kwark of kokosyoghurt.
  • Voeg wat vers fruit toe voor extra smaak.

Probeer deze gezonde ontbijt bananen split met yoghurt van Anna Meyer. Een heerlijk en voedzaam ontbijt dat je in slechts 10 minuten klaar hebt. Voeg wat vers fruit toe voor extra smaak en geniet van een gezond en voedzaam ontbijt.

Anna Meyer heeft een heerlijk gezond ontbijt recept voor je: de bananen split met yoghurt. Deze heerlijke snack is een perfecte manier om je dag mee te beginnen. Het is een combinatie van verschillende smaken en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Je kunt de bananen split ook combineren met andere gezonde ontbijtgerechten zoals quesadilla's met kip en cheddar of zalm met rijst en groenten .



Met deze gezonde ontbijt bananen split met yoghurt van Anna Meyer kun je je dag goed beginnen. Probeer deze heerlijke en voedzame ontbijt en geniet van een gezond en voedzaam ontbijt.

Voor meer informatie over gezonde ontbijt recepten, bekijk deze 10 gezonde ontbijt recepten van Gezondheidsnet. Of bekijk deze bananen split met yoghurt recept van Allerhande.

Geniet van je gezonde ontbijt bananen split met yoghurt!