• Ontbijt

Croissantjes met Appel - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

Croissantjes met appel zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze lekkere snack is perfect voor een koffiepauze of als tussendoortje. Volg de stappen in dit recept van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke snack.

Croissantjes met appel

Ingrediënten

  • 2 croissantjes
  • 1 appel
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel kaneel
  • 2 eetlepels boter

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Meng de suiker en kaneel in een kom. Voeg de appelstukjes toe en meng alles goed door elkaar. Snijd de croissantjes doormidden en leg de helften op een bakplaat. Verdeel de appelmengsel over de croissantjes en smelt de boter. Giet de gesmolten boter over de croissantjes en zet de bakplaat in de oven. Bak de croissantjes met appel gedurende 15 minuten. Haal de croissantjes uit de oven en laat ze afkoelen. Serveer de croissantjes met appel warm of koud.

Croissantjes met appel

Kooktips

  • Gebruik voor dit recept verse appelen. Appelen uit blik of pot zijn niet geschikt.
  • Voeg eventueel wat extra suiker toe als je van zoet houdt.
  • Je kunt de croissantjes ook met andere vullingen maken, zoals jam, chocolade of noten.

CookTime

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten

Croissantjes met appel zijn een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker ontbijt of tussendoortje dat je in een handomdraai klaar hebt. Je hebt alleen wat croissantjes, appel, suiker en kaneel nodig. De combinatie van de zoete appel en de kaneel maakt het een heerlijk gerecht. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke croissantjes met appel!Wil je meer lekkere recepten proberen? Probeer dan ook eens de nieuwe fysic recepten pasta of de granny smith appel kcal !

Conclusie

Croissantjes met appel zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg de stappen in dit recept van chef Anna Meyer en geniet van deze heerlijke snack. Probeer ook eens andere vullingen, zoals jam, chocolade of noten. Vergeet niet om de croissantjes warm of koud te serveren.

Bronnen

Apple Filled Croissants
Apple Croissant Recipe