De citroenkwarktaart is een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. Deze taart is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke frisse smaak. Volg het recept van Anna Meyer en maak deze heerlijke citroenkwarktaart.

Ingrediënten
- 200 gram biscuit
- 100 gram boter
- 500 gram kwark
- 200 ml slagroom
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel citroenrasp
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuit in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven voor 15 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Meng de kwark met de slagroom, suiker, citroensap en citroenrasp. Verdeel het mengsel over de afgekoelde bodem. Zet de taart in de koelkast voor minimaal 3 uur. Serveer de taart met wat extra citroenrasp.
Maak deze heerlijke Citroen Kwarktaart met Anna Meyer! Deze taart is een heerlijke combinatie van frisse citroen en zoete kwark. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Probeer ook eens een ander gerecht met geraspte kaas gerecht met geraspte kaas of een vegan cake met appelmoes en amandelmeel cake met appelmoes en amandelmeel .

Kooktips
- Gebruik voor deze taart een goede kwaliteit kwark.
- Gebruik vers citroensap voor de beste smaak.
- Voor een extra frisse smaak kun je wat extra citroenrasp toevoegen.
CookTime
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten

Conclusie
De citroenkwarktaart is een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. Volg het recept van Anna Meyer en maak deze heerlijke citroenkwarktaart. Deze taart is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke frisse smaak. Vergeet niet om wat extra citroenrasp toe te voegen voor een extra frisse smaak.






Voor meer informatie over het maken van deze heerlijke taart, bekijk deze citroenkwarktaart recept van Anna Meyer. Of bekijk deze citroenkwarktaart recept van Allerhande.