Deze heerlijke chocolade lava cakejes (moelleux) van Anna Meyer zijn een echte traktatie. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke traktatie. Deze cakejes zijn perfect als dessert of als tussendoortje.
Ingrediënten
- 200 gram pure chocolade
- 100 gram boter
- 3 eieren
- 100 gram suiker
- 2 eetlepels bloem
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Smelt de chocolade en boter samen in een steelpan.
- Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.
- Voeg het chocolademengsel toe aan het eimengsel en roer goed door.
- Voeg de bloem toe en roer tot een glad beslag.
- Vet 4 kleine ovenschaaltjes in en verdeel het beslag erover.
- Bak de cakejes in de oven gedurende 15-20 minuten.
- Laat de cakejes afkoelen en serveer met poedersuiker.
Tips
- Gebruik voor deze cakejes een goede kwaliteit chocolade.
- Gebruik voor het smelten van de chocolade en boter een steelpan met dikke bodem.
- Klop de eieren en suiker goed tot een luchtig mengsel.
- Gebruik voor het bakken van de cakejes kleine ovenschaaltjes.
- Laat de cakejes afkoelen voordat je ze serveert.
Met deze stap-voor-stap instructies kun je gemakkelijk deze heerlijke chocolade lava cakejes (moelleux) maken. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke traktatie. Voor meer informatie over het maken van cakejes, bezoek deze website of deze website.
Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Chocolade Lava Cakejes (Moelleux) gedeeld. Deze heerlijke chocoladecakejes zijn perfect als dessert of als een lekkere snack. De cakejes zijn gemaakt met chocolade, boter, eieren, suiker en bloem. De cakejes zijn heerlijk zacht en smeuïg van binnen en krokant van buiten. Probeer deze heerlijke cakejes te maken en geniet ervan!
Als je op zoek bent naar andere heerlijke recepten, probeer dan eens nachos met guacamole en tomatensalsa of quinoa salade gerookte kip .