• Ontbijt

Chocolade Croissant Rolletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Chocolade croissant rolletjes zijn een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze heerlijke rolletjes zijn een perfecte snack voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekkere traktatie. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze heerlijke rolletjes gemakkelijk thuis maken.

Chocolade croissant rolletjes

Ingrediënten

  • 1 pakje croissantdeeg
  • 200 gram pure chocolade
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 ei

Instructies

Stap 1: Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Stap 2: Smelt de chocolade

Smelt de chocolade en boter samen in een pannetje op laag vuur. Roer regelmatig om te voorkomen dat de chocolade aanbrandt.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Chocolade Croissant Rolletjes. Deze heerlijke rolletjes zijn gemaakt met croissantdeeg, chocolade en suiker. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Deze rolletjes zijn perfect als ontbijt, lunch of snack. Probeer ook eens zuurkool in de magnetron of cake met abrikozen uit blik .Stap 3: Rol het deeg uit

Rol het croissantdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Bestrijk het deeg met de gesmolten chocolade. Bestrooi het deeg met de suiker.

Stap 4: Rol het deeg op

Rol het deeg op tot een lange rol. Snijd de rol in kleine stukjes van ongeveer 2 cm dik.

Bewaren via Pinterest

Stap 5: Bak de rolletjes

Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de rolletjes met het ei. Bak de rolletjes in de oven gedurende 15-20 minuten.

chocolade croissant rolletjes

Stap 6: Genieten!

Haal de rolletjes uit de oven en laat ze afkoelen. Geniet van de heerlijke chocolade croissant rolletjes!

Tips

  • Gebruik voor het bestrijken van de rolletjes een kwast.
  • Je kunt de rolletjes ook vullen met jam of andere vulling.
  • Je kunt de rolletjes ook bestrooien met poedersuiker.

Met dit recept van Anna Meyer kun je gemakkelijk thuis chocolade croissant rolletjes maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze heerlijke traktatie. Wil je meer weten over het bakken van gebak? Lees dan hier meer over het bakken van gebak. Of bekijk hier meer recepten van Anna Meyer.

Schema markup: