• Hapjes en snacks

Chocolade Bladerdeeg Twisters met Nutella - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze chocolade bladerdeeg twisters met Nutella zijn een heerlijke traktatie. Volg de stap-voor-stap instructies van Anna Meyer en geniet van deze lekkere traktatie. Deze twisters zijn perfect als snack of als dessert.

Chocolade bladerdeeg twisters met Nutella

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 100 gram Nutella
  • 50 gram pure chocolade
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 ei

Instructies

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de Nutella toe aan de gesmolten chocolade en roer goed. Bestrijk het bladerdeeg met de chocolade-Nutella mengsel. Rol het bladerdeeg op tot een rol en snijd de rol in plakken van ongeveer 1 cm dik. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los met de suiker en bestrijk de plakken met het ei-suiker mengsel. Bak de twisters in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de twisters afkoelen en geniet ervan!

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Chocolade Bladerdeeg Twisters met Nutella. Deze twisters zijn een perfecte snack voor elke gelegenheid. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Je hebt alleen wat bladerdeeg, Nutella en wat chocolade nodig. Deze twisters zijn een geweldige manier om je gasten te verrassen met een lekkere snack.

Om deze twisters te maken, moet je eerst de bladerdeeg uitrollen. Vervolgens smeer je de Nutella over de bladerdeeg en strooi je de chocolade erover. Rol de bladerdeeg vervolgens op en snijd de twisters in stukken. Bak de twisters vervolgens in de oven totdat ze goudbruin zijn.

Je kunt de Chocolade Bladerdeeg Twisters met Nutella serveren met een salade of als snack. Als je de twisters wilt bewaren, kun je ze het beste in de koelkast bewaren. Als je meer informatie wilt over het bewaren van voedsel, kun je hoe bewaar je mozzarella lezen. Als je meer wilt weten over het karameliseren van walnoten met honing in de oven, kun je walnoten karameliseren honing oven lezen.

Tips

  • Gebruik voor deze twisters vers bladerdeeg. Als je geen vers bladerdeeg kunt vinden, kun je ook diepvries bladerdeeg gebruiken.
  • Je kunt de twisters ook met andere vullingen maken, zoals jam, notenpasta of kaneel-suiker.
  • Je kunt de twisters ook met andere chocoladesoorten maken, zoals melkchocolade of witte chocolade.

Conclusie

Deze chocolade bladerdeeg twisters met Nutella zijn een heerlijke traktatie. Volg de stap-voor-stap instructies van Anna Meyer en geniet van deze lekkere traktatie. Deze twisters zijn perfect als snack of als dessert. Probeer ook eens andere vullingen en chocoladesoorten voor een andere smaakervaring.

chocolade twisters nutella

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.