• Other

Carrot Cake Bliss Balls - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Carrot Cake Bliss Balls zijn een heerlijk en gezond recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Deze Bliss Balls zijn gemaakt met wortel, noten, kokos en specerijen. Ze zijn een perfecte snack voor tussendoor of als toetje. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt haar recept voor deze heerlijke Carrot Cake Bliss Balls.

Carrot cake bliss balls

Ingrediënten

  • 1 kopje gedroogde wortel
  • 1 kopje gemengde noten (amandelen, walnoten, hazelnoten)
  • 1/2 kopje kokosrasp
  • 1/4 kopje honing
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel nootmuskaat
  • 1/4 theelepel zout

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Doe de gedroogde wortel in een keukenmachine en maal tot een fijn poeder.
  3. Voeg de gemengde noten, kokosrasp, honing, kaneel, nootmuskaat en zout toe en mix tot een deeg.
  4. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat.
  5. Bak de Carrot Cake Bliss Balls in de oven gedurende 10-15 minuten.
  6. Laat de Carrot Cake Bliss Balls afkoelen en geniet ervan!

Tips van Anna Meyer

  • Voor een extra zoete smaak kun je wat extra honing toevoegen.
  • Je kunt de Carrot Cake Bliss Balls ook invriezen voor later gebruik.
  • Vervang de noten naar keuze met andere noten of zaden.

Conclusie

Carrot Cake Bliss Balls zijn een heerlijk en gezond recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Deze Bliss Balls zijn gemaakt met wortel, noten, kokos en specerijen. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt haar recept voor deze heerlijke Carrot Cake Bliss Balls. Probeer het recept en geniet ervan!

Carrot Cake Bliss Balls - Een heerlijk recept van Anna Meyer is een heerlijk en gezond tussendoortje. Deze Bliss Balls zijn gemaakt van wortel, noten, kokos en kaneel. Het is een lekker en gezond alternatief voor koekjes en andere zoetigheden. Probeer het recept en geniet van deze heerlijke Bliss Balls!

Als je op zoek bent naar andere lekkere recepten, dan kun je ook eens kijken naar risotto met prei en salami of italiaans stoofvlees met tagliatelle .



Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website www.annameyer.nl.