• Drankjes

Bubble Tea (Boba Tea) Maken - Een recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Bubble Tea (ook wel Boba Tea genoemd) is een populaire drank die steeds meer mensen over de hele wereld aan het maken zijn. Het is een lekkere, verfrissende drank die je kunt maken met verschillende ingrediënten. In dit artikel leer je hoe je Bubble Tea kunt maken met behulp van het recept van Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.

Bubble tea (boba tea) maken

Ingrediënten

Om Bubble Tea te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

Anna Meyer heeft een recept voor Bubble Tea (Boba Tea) gemaakt. Bubble Tea is een heerlijke drank die je kunt maken met verschillende smaken. Het is een leuke manier om je dag te beginnen of om je avond af te sluiten. Het is een leuke manier om je vrienden te verrassen met een lekkere drank. Het is ook een leuke manier om je kinderen te vermaken met een lekkere drank.

Het recept van Anna Meyer is eenvoudig te maken en je hebt slechts een paar ingrediënten nodig. Je hebt een kopje thee, suiker, melk, ijsblokjes en een paar lekkere toppings nodig. Je kunt ook een paar lekkere ingrediënten toevoegen zoals grieks dessert met filodeeg of salades voor op brood .Het is een leuk en lekker recept dat je kunt maken met je vrienden of familie. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van een heerlijke Bubble Tea!

Stap afbeelding 1.3
 • 200 ml groene thee
 • 100 ml melk
 • 2 eetlepels suiker
 • 2 eetlepels tapiocaparels
 • 2 eetlepels vruchtensap (naar keuze)

Instructies

Volg de onderstaande stappen om Bubble Tea te maken:

Stap afbeelding 1.3
 1. Kook 200 ml groene thee en laat het afkoelen.
 2. Voeg 100 ml melk, 2 eetlepels suiker, 2 eetlepels tapiocaparels en 2 eetlepels vruchtensap toe aan de afgekoelde thee.
 3. Roer alles goed door elkaar.
 4. Giet de Bubble Tea in een glas en serveer.

Kooktijd

Het duurt ongeveer 10 minuten om Bubble Tea te maken.

Stap afbeelding 1.3 Bewaren via Pinterest Bubble tea boba tea recept Foto van auteur: Sanne

Kooktips

 • Gebruik vers gezette groene thee voor de beste smaak.
 • Voeg meer of minder suiker toe naar smaak.
 • Vervang de melk door sojamelk of amandelmelk voor een veganistische versie.
 • Voeg vers fruit toe voor extra smaak.

Conclusie

Bubble Tea is een lekkere, verfrissende drank die je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg het recept van Anna Meyer om de perfecte Bubble Tea te maken. Vergeet niet om vers gezette groene thee te gebruiken, meer of minder suiker toe te voegen naar smaak en vers fruit toe te voegen voor extra smaak. Geniet van je Bubble Tea!