• Hapjes en snacks

Bladerdeegstengels met Parmaham - Een heerlijk recept

Ingrediëntcalculator

Bladerdeegstengels met Parmaham zijn een heerlijke snack die je in slechts 30 minuten kunt maken. Deze stengels zijn een perfecte snack voor bij de borrel of als tussendoortje. Met dit recept maak je in een handomdraai de lekkerste bladerdeegstengels met Parmaham.

Bladerdeegstengels met parmaham

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 100 gram Parmaham
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • 1 ei
  • Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in lange reepjes. Bestrijk de reepjes met de olijfolie en bestrooi ze met peper en zout. Verdeel de Parmaham over de reepjes en bestrooi ze met de geraspte kaas. Rol de reepjes op en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de stengels met het ei. Bak de stengels in de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin.

Tips

  • Vervang de Parmaham door gerookte kip of ham.
  • Voeg wat knoflookpoeder toe aan de olijfolie voor een extra smaak.
  • Vervang de geraspte kaas door geraspte Parmezaanse kaas.

CookTime

Het kost ongeveer 30 minuten om deze bladerdeegstengels met Parmaham te maken.

Bladerdeegstengels met Parmaham zijn een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker hapje dat je als voorgerecht of als snack kunt serveren. Het is een combinatie van bladerdeeg, Parmezaanse kaas en Parmaham. Je kunt het ook variëren door er andere ingrediënten aan toe te voegen.Het is een eenvoudig recept dat je in een paar stappen kunt maken. Je begint met het uitrollen van het bladerdeeg. Vervolgens voeg je de Parmezaanse kaas en de Parmaham toe. Daarna vouw je het bladerdeeg dicht en snijd je het in stengels. Bak de stengels vervolgens in de oven totdat ze goudbruin zijn.

Bladerdeegstengels met Parmaham zijn een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Probeer het eens en maak er een lekker hapje van. Wil je meer weten over het kruiden van gehakt? Kijk dan hier voor meer informatie. Wil je liever een ijstaart kant-en klaar maken? Kijk dan hier voor meer informatie.

Conclusie

Bladerdeegstengels met Parmaham zijn een heerlijke snack die je in slechts 30 minuten kunt maken. Met dit recept maak je in een handomdraai de lekkerste bladerdeegstengels met Parmaham. Probeer deze heerlijke snack vandaag nog!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.