Bananenbrood met kokos is een heerlijk en gezond recept dat je in slechts 45 minuten klaar hebt. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte snack voor tussendoor of als ontbijt. Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer.

Ingrediënten
- 3 rijpe bananen
- 2 eieren
- 2 eetlepels kokosolie
- 2 eetlepels kokosrasp
- 2 eetlepels amandelmeel
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel vanille extract
- Optioneel: noten, rozijnen, chocolade chips
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bananen, eieren, kokosolie, kokosrasp, amandelmeel, bakpoeder en vanille extract in een kom. Voeg eventueel noten, rozijnen of chocolade chips toe. Roer alles goed door elkaar. Vet een cakevorm in met wat kokosolie en giet het beslag in de vorm. Bak het bananenbrood in de oven gedurende 30-35 minuten. Controleer met een satéprikker of het bananenbrood gaar is. Laat het bananenbrood afkoelen en serveer het met wat kokosrasp.
Bananenbrood met Kokos is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een gezond en lekker ontbijt of snack. Het is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke smaak. Het is een perfecte combinatie van bananen, kokos en noten. Probeer het eens met groene asperges met kip of asperge lasagne met zalm .





Kooktips
- Gebruik alleen rijpe bananen voor het beste resultaat.
- Voeg eventueel noten, rozijnen of chocolade chips toe voor extra smaak.
- Controleer met een satéprikker of het bananenbrood gaar is.
Conclusie
Bananenbrood met kokos is een heerlijk en gezond recept dat je in slechts 45 minuten klaar hebt. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Probeer dit recept van Anna Meyer en geniet van een heerlijke snack of ontbijt. Voor meer informatie over gezonde recepten, bezoek Gezondheidsnet.nl of Voedingscentrum.nl .