• Ontbijt

Bananenboot met Pindakaas en Framboos - Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Het is tijd om je smaakpapillen te verwennen met dit heerlijke recept van Anna Meyer voor bananenboot met pindakaas en framboos. Een gezonde snack die je in slechts 15 minuten klaar hebt. De combinatie van de zoete smaak van de bananen, de romige smaak van de pindakaas en de frisse smaak van de frambozen maken dit een heerlijke snack. Dit recept is een geweldige manier om je kinderen gezonde snacks te laten eten.

Bananen boot met pindakaas en framboos

Ingrediënten

 • 2 bananen
 • 2 eetlepels pindakaas
 • 2 eetlepels frambozen

Instructies

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
 2. Snijd de bananen in de lengte doormidden.
 3. Smeer de pindakaas op de bananen.
 4. Leg de frambozen op de pindakaas.
 5. Bak de bananenbootjes in de oven gedurende 10-15 minuten.
 6. Serveer de bananenbootjes warm.

Tips

 • Je kunt de bananenbootjes ook in de magnetron bereiden. Verwarm ze dan gedurende 1-2 minuten op vol vermogen.
 • Je kunt de bananenbootjes ook met andere ingrediënten variëren, zoals honing, kokosrasp of noten.
 • Je kunt de bananenbootjes ook als ontbijt of lunch serveren.

Conclusie

Bananenboot met pindakaas en framboos is een heerlijke snack die je in slechts 15 minuten klaar hebt. De combinatie van de zoete smaak van de bananen, de romige smaak van de pindakaas en de frisse smaak van de frambozen maken dit een heerlijke snack. Dit recept is een geweldige manier om je kinderen gezonde snacks te laten eten. Probeer het recept van Anna Meyer vandaag nog en geniet van deze heerlijke snack!

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een bananenboot met pindakaas en framboos. Deze lekkere snack is perfect voor een picknick of als tussendoortje. Het is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke bananenboot!

Als je op zoek bent naar andere lekkere recepten, dan kun je ook eens witlof met kip en rijst of verse ananas cake recept proberen.Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.