Deze aubergine met geitenkaas uit de oven is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaaltijd of als bijgerecht. Het is een gezond en smakelijk gerecht dat je in slechts een paar stappen klaar hebt. De aubergine wordt gebakken in de oven met geitenkaas, knoflook, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een heerlijk gerecht dat je zeker zal waarderen.

Ingrediënten
- 2 aubergines, in plakjes gesneden
- 200 gram geitenkaas, in plakjes gesneden
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel basilicum
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Leg de plakjes aubergine op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.
- Bestrooi de aubergine met oregano, basilicum, zout en peper.
- Leg de plakjes geitenkaas op de aubergine.
- Besprenkel de geitenkaas met knoflook en olijfolie.
- Bak de aubergine met geitenkaas in de oven gedurende 20-25 minuten.
- Serveer de aubergine met geitenkaas uit de oven met een salade.
Tips
- Gebruik verse kruiden voor een betere smaak.
- Je kunt ook andere kazen gebruiken, zoals feta of Parmezaanse kaas.
- Je kunt ook andere groenten toevoegen, zoals paprika of courgette.
Conclusie
Aubergine met geitenkaas uit de oven is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaaltijd of als bijgerecht. Het is een gezond en smakelijk gerecht dat je in slechts een paar stappen klaar hebt. Probeer dit recept van Anna Meyer en geniet van de heerlijke smaak van aubergine met geitenkaas uit de oven.
Probeer de heerlijke Aubergine met geitenkaas uit de oven, volgens het recept van Anna Meyer. Deze ovenschotel is een echte aanrader voor een gezonde maaltijd. De aubergine wordt gesneden en gevuld met geitenkaas, knoflook en kruiden. Daarna wordt het gebakken in de oven totdat het goudbruin is. Serveer de ovenschotel met een salade of andere groenten.
Wil je meer lekkere recepten? Probeer dan eens de ontdooid bladerdeeg bewaren in koelkast of de wraps met zalm en komkommer .





Bronnen: Anna Meyer, AH, Jamie Oliver .