Appel Spijs Gebakje is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig en lekker recept dat door de Nederlandse chef Anna Meyer is bedacht. Met dit recept kun je een heerlijk gebakje maken dat perfect is voor een feestelijke gelegenheid of gewoon als een lekkere snack. Hieronder vind je het recept en de benodigde ingrediënten.

Ingrediënten
- 2 appels, geschild en in kleine stukjes gesneden
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels boter
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel vanille extract
- 1/4 theelepel zout
- 1/2 kopje melk
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Voeg de appelstukjes toe aan de ovenschaal en strooi er de suiker, bloem, kaneel, vanille extract en zout overheen. Meng alles goed door elkaar. Smelt de boter in een kleine pan en voeg de melk toe. Roer alles goed door elkaar en voeg het mengsel toe aan de ovenschaal. Roer alles goed door elkaar en zet de ovenschaal in de oven. Bak het gebakje gedurende 25-30 minuten totdat het goudbruin is. Laat het gebakje afkoelen voordat je het serveert.
Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Appel Spijs Gebakje. Het is een eenvoudig en lekker recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte snack voor een feestje of als tussendoortje. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig, waaronder appelmoes, amandelmeel, suiker en boter. Het is een heerlijk gebakje dat je gemakkelijk kunt maken en dat iedereen zal smaken.
Als je op zoek bent naar andere lekkere recepten, dan kun je ook eens kijken naar ei met feta en tomaat of cake met appelmoes en amandelmeel . Probeer het Appel Spijs Gebakje van Anna Meyer en geniet van een heerlijk gerecht!

Tips
- Je kunt het gebakje ook maken met andere soorten fruit, zoals peren of bessen.
- Je kunt het gebakje ook maken met andere soorten noten, zoals walnoten of amandelen.
- Je kunt het gebakje ook maken met andere soorten kruiden, zoals kardemom of nootmuskaat.
Conclusie
Appel Spijs Gebakje is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig en lekker recept dat door de Nederlandse chef Anna Meyer is bedacht. Met dit recept kun je een heerlijk gebakje maken dat perfect is voor een feestelijke gelegenheid of gewoon als een lekkere snack. Probeer het recept en geniet van het heerlijke resultaat!


Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.