• Bijgerechten

Aardappeltortilla met Spinazie - Een Heerlijke Maaltijd in 20 Minuten

Ingrediëntcalculator

De aardappeltortilla met spinazie is een heerlijke maaltijd die je in slechts 20 minuten klaar hebt. Het is een gezonde en smakelijke maaltijd die je gemakkelijk kunt maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal smaken.

Aardappeltortilla met spinazie

Deze aardappeltortilla met spinazie is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt maken. Het is een gezonde en smakelijke maaltijd die je hele gezin zal smaken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten

  • 2 grote aardappels, geschild en in dunne plakjes gesneden
  • 200 gram spinazie, gewassen en fijngehakt
  • 2 eieren, geklutst
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de aardappels toe. Bak de aardappels op middelhoog vuur gedurende 5 minuten. Voeg de spinazie toe en bak nog eens 5 minuten. Voeg de knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog eens 2 minuten.

Aardappeltortilla met spinazie is een heerlijke maaltijd die je in slechts 20 minuten klaar kunt maken. Het is een gezonde en smakelijke optie voor een snelle lunch of avondmaaltijd. Je kunt de tortilla vullen met allerlei ingrediënten, zoals spinazie, ui, paprika, tomaat en kaas. Je kunt ook een kant en klare salade van de AH gebruiken om de tortilla mee te vullen. Om de tortilla nog lekkerder te maken, kun je Hollandse kruiden toevoegen aan de groenten die je gebruikt. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke aardappeltortilla met spinazie maken in slechts 20 minuten!

Klik hier voor een kant en klare salade van de AH en hier voor Hollandse kruiden voor groenten.

Giet het eimengsel in de koekenpan en bak nog eens 5 minuten. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak in de oven gedurende 10 minuten. Serveer de aardappeltortilla met spinazie met een salade of een andere groente.

Tips

  • Je kunt de aardappeltortilla met spinazie ook in een koekenpan maken. Bak de aardappels en spinazie zoals hierboven beschreven en voeg het eimengsel toe. Bak de tortilla gedurende 5 minuten op middelhoog vuur en draai de tortilla om. Bak nog eens 5 minuten en serveer.
  • Je kunt de aardappeltortilla met spinazie ook met andere groenten maken. Voeg bijvoorbeeld paprika, ui of champignons toe aan het mengsel.
  • Je kunt de aardappeltortilla met spinazie ook invriezen. Laat de tortilla afkoelen en verpak deze in aluminiumfolie of een luchtdichte verpakking. Bewaar de tortilla maximaal 3 maanden in de vriezer.

CookTime

De aardappeltortilla met spinazie is klaar in 20 minuten.

Auteur

Deze heerlijke aardappeltortilla met spinazie is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Conclusie

De aardappeltortilla met spinazie is een heerlijke maaltijd die je in slechts 20 minuten klaar hebt. Het is een gezonde en smakelijke maaltijd die je gemakkelijk kunt maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal smaken.

Met deze tips en de juiste ingrediënten kun je een heerlijke aardappeltortilla met spinazie maken. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer.