• Bijgerechten

Aardappeltorentjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Aardappeltorentjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Deze aardappeltorentjes zijn gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer en zijn een geweldige manier om je maaltijd te verrijken. Deze aardappeltorentjes zijn gemaakt met een paar eenvoudige ingrediënten en zijn klaar in ongeveer een uur. Lees verder om te leren hoe je deze heerlijke aardappeltorentjes kunt maken.

Aardappeltorentjes

Ingrediënten

  • 2 kg aardappelen, geschild en in plakjes gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels verse peterselie, gehakt

Instructies

Stap 1: Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Stap 2: Bereid de aardappelen

Leg de aardappelplakjes in een grote kom en voeg de olijfolie, knoflook, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.Stap 3: Bak de aardappelen

Leg de aardappelplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de aardappelen in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Aardappeltorentjes. Deze zijn gemaakt van gebakken aardappeltjes, gevuld met pulled chicken marinade mexicaans. Het is een lekker en gezond alternatief voor de klassieke aardappelgerechten. Je kunt de aardappeltorentjes maken met pulled chicken marinade mexicaans of met zelf gebakken aardappeltjes maken . Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Probeer het eens en geniet van de heerlijke smaak van Anna Meyer's Aardappeltorentjes!

Stap 4: Garneer de aardappelen

Haal de aardappelen uit de oven en garneer ze met de gehakte peterselie.

Klaar om te serveren!

Je aardappeltorentjes zijn klaar om te serveren! Serveer de aardappeltorentjes als bijgerecht bij je favoriete maaltijd. Geniet ervan!

Tips van Anna Meyer

  • Gebruik verse aardappelen voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra knoflook toe voor een extra smaak.
  • Gebruik vers gehakte peterselie voor de beste smaak.

Conclusie

Aardappeltorentjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Deze aardappeltorentjes zijn gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer en zijn een geweldige manier om je maaltijd te verrijken. Volg de bovenstaande stappen om deze heerlijke aardappeltorentjes te maken. Vergeet niet om de tips van Anna Meyer te volgen voor het beste resultaat. Geniet ervan!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef.