Aardappelsalade Recept van Anna Meyer

Kook de aardappelen in gezouten water tot ze gaar zijn. Laat de aardappelen afkoelen en snijd ze in kleine blokjes. Voeg de ui, mosterd, azijn, olijfolie, mayonaise, kappertjes en peterselie toe en meng alles goed. Breng op smaak met zout en peper. Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan voordat je het serveert.

Lees Verder

Broodjes met Avocado en Ei - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de broodjes doormidden en leg ze op een bakplaat. Bak de broodjes in de oven gedurende 10 minuten.

Chili Con Carne Bowl - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui en knoflook toe en bak dit mee totdat de ui glazig is. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, chilipoeder, komijnpoeder, paprikapoeder, oregano, cayennepeper, suiker, kidneybonen en maïs toe en roer alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

Appelcake met Kaneel - Een heerlijke Nederlandse Traktatie

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een cakevorm in met boter. Voeg de appels, kaneel, suiker en boter toe aan de cakevorm en meng goed. Voeg de bloem, bakpoeder, zout en melk toe en meng tot een glad beslag. Giet het beslag in de cakevorm en bak gedurende 30-35 minuten. Controleer met een tandenstoker of de cake gaar is. Laat de cake afkoelen voordat je hem serveert.

Havermout Ontbijt Crumble met Blauwe Bessen - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de havermout, kokosolie, kokosrasp, suiker en kaneel in een kom. Voeg de blauwe bessen toe en meng alles goed. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het gedurende 25-30 minuten. Laat de crumble afkoelen voordat je hem serveert.

Tonijntartaar met Balsamico - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Begin met het snijden van de tonijn in kleine blokjes. Voeg vervolgens de balsamico, olijfolie, knoflook en kappertjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng alles goed door elkaar. Laat de tonijntartaar vervolgens 10 minuten marineren.

Speculaaskoeken met Amandelspijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, boter, ei, speculaaskruiden en bakpoeder in een kom. Kneed het deeg goed door. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd het deeg in vierkanten van ongeveer 10 cm. Leg de vierkanten op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg op elk vierkant een lepel amandelspijs. Vouw de vierkanten dubbel en druk de randen goed aan. Bak de speculaaskoeken in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de speculaaskoeken afkoelen op een rooster.

Madeleines met chocolade - een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pannetje en laat afkoelen. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg het vanille extract toe en meng goed. Voeg de afgekoelde boter toe en meng goed. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag. Hak de chocolade in kleine stukjes en voeg toe aan het beslag. Roer goed door.

Gevulde Courgette met Pizza Topping - Een Heerlijke Maaltijd

Deze maaltijd is bedacht door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde chef-kok die al jarenlang recepten bedenkt en deelt met de wereld. In dit recept deelt ze haar creatieve manier om courgette te eten. Volg de stappen van Anna en maak deze heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten.