Bruine Bonensoep - Een heerlijke, traditionele maaltijd

In dit artikel zal chef-kok Anna Meyer u laten zien hoe u een heerlijke bruine bonensoep kunt maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd.

Lees Verder

Snelle Mega Cinnamon Roll - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een bakplaat in met boter of olie.

Abrikozenflappen maken - recept van Anna Meyer

De bereidingstijd voor de abrikozenflappen is ongeveer 30 minuten.

Blini met zalm - een heerlijke recept van Anna Meyer

Meng de bloem, eieren, melk, olijfolie, bakpoeder en zout in een kom tot een glad beslag. Laat het beslag 10 minuten staan. Verwarm een koekenpan en voeg een klontje boter toe. Bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Leg de blini's op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 5 minuten. Verwarm de rest van de boter in een koekenpan en voeg de gerookte zalm toe. Bak de zalm gedurende 5 minuten. Voeg de fijngehakte kruiden toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg het citroensap toe en bak nog eens 1 minuut. Verdeel de zalm over de blini's en serveer.

Brood Bakken - Basisrecept van Anna Meyer

Meng de bloem, zout, suiker en olie in een kom. Voeg de gist toe en meng het geheel goed. Voeg dan het lauwe water toe en kneed het deeg goed. Kneed het deeg tot het een soepel en elastisch deeg is. Laat het deeg dan een uur rusten in een kom met een theedoek eroverheen.

Gezonde Ontbijt Parfait - Een Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gezonde ontbijt parfait is 15 minuten.

Avocado Pasta Recept - Klaar in 15 Minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Bruine Bonensoep - Een heerlijke, traditionele maaltijd

In dit artikel zal chef-kok Anna Meyer u laten zien hoe u een heerlijke bruine bonensoep kunt maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd.

Witlof Gevuld met Pittig Gehakt - Een Heerlijke Maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de knoflook, ui, paprikapoeder, oregano, basilicum, tomatenpuree, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg de witlof toe en bak nog een paar minuten. Verdeel het gehaktmengsel over de witlof en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de witlof in de oven gedurende 15 minuten.