Aardappeltorentjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Lees Verder

Broccolirijst met zalm - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zalm op een bakplaat en bestrijk deze met de olijfolie. Bestrooi de zalm met de knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de zalm in de oven gedurende 10 minuten.

Broodje Bapao: Een Heerlijke Indonesische Snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de rijstmeel met de olie en voeg de ui, knoflook, sambal oelek, ketoembar, korianderpoeder, gemberpoeder, kurkuma en zout toe. Voeg het water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg. Laat het deeg 10 minuten rusten.

Plaatpizza met Groenten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met olijfolie.

Bruschetta's met zalm - recept van Anna Meyer

De totale kooktijd voor deze Bruschetta's met zalm is 15 minuten.

Omelet Wrap met Zalm en Roomkaas - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de eieren met de melk en voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg het eimengsel toe. Bak de omelet aan beide kanten goudbruin. Verdeel de gerookte zalm en de roomkaas over de omelet. Rol de omelet op en leg de wrap eromheen. Bak de wrap in de oven gedurende 10 minuten. Serveer de omelet wrap met zalm en roomkaas warm.

Zalmpakketjes van de BBQ - Recept van Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom. Voeg de zalmfilets toe en laat ze 10 minuten marineren.

Heerlijke Bounty Cupcakes - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder, melk en vanille extract in een kom. Mix het geheel met een mixer tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 12 cupcake vormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20 minuten. Laat de cupcakes afkoelen.

Vegetarische Salade met Parelcouscous - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.