Pasta met paddenstoelen en champignons - recept van Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie en boter in een grote koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut. Voeg de paddenstoelen en champignons toe en bak deze 5 minuten. Voeg de gehakte kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Serveer direct.

Lees Verder

Vegan Chocolade Koekjes - Eenvoudig recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Meng in een kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout. Voeg de vegan boter toe en kneed het deeg tot het een korrelig deeg wordt. Voeg de vegan chocolade chips toe en kneed het deeg nog een keer.

Gevulde Courgette met Pizza Topping - Een Heerlijke Maaltijd

Deze maaltijd is bedacht door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde chef-kok die al jarenlang recepten bedenkt en deelt met de wereld. In dit recept deelt ze haar creatieve manier om courgette te eten. Volg de stappen van Anna en maak deze heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten.

Melanzane Parmigiana - Een authentieke Italiaanse schotel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in dunne plakken en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 15 minuten. Haal de plakken uit de oven en laat ze afkoelen.

Aubergine Rolletjes met Ricotta - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in dunne plakken en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de plakken in de oven gedurende 15 minuten.

Bladerdeegstengels met Parmaham - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in lange reepjes. Bestrijk de reepjes met de olijfolie en bestrooi ze met peper en zout. Verdeel de Parmaham over de reepjes en bestrooi ze met de geraspte kaas. Rol de reepjes op en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop het ei los en bestrijk de stengels met het ei. Bak de stengels in de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin.

Griekse Pasticcio - Een heerlijke ovenschotel vol met smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin het gehakt. Voeg de ui en knoflook toe en bak dit nog een paar minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, zout en peper toe en laat dit 10 minuten zachtjes koken.

Recept voor Spinazie Pannenkoekjes | Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Was de spinazie en laat het uitlekken. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, melk, bakpoeder, zout en olijfolie toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg de spinazie toe en roer het geheel nogmaals goed door elkaar.

Gevulde Champignons met Kerrie - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Spoel de champignons en verwijder de steel. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook, ui, kerriepoeder, tomatenpuree, citroensap, koriander, peterselie en olijven toe. Bak de ingrediënten gedurende 5 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe.