Rode uien confituur recepten

1 Opslaan
Limburgse paté met uien confituur

Limburgse paté met uien confituur

daikon,aspergescheuten,rode bessen,physalis,bieslook en passievrucht. Kommetje uienconfituur erbij en afgarneren
4 Opslaan
Paprikaconfituur

Paprikaconfituur

De confituur is goed, wanneer het vocht ingedikt is. Doe de confituur in gesteriliseerde potjes met een schroefdeksel
2 Opslaan
Auberginetaart met uienconfiture

Auberginetaart met uienconfiture

De combinatie van met knoflook en Provencaalse kruiden gebakken aubergineblokjes met zelfgemaakte uienconfiture, samen gebakken in de oven, is werkelijk onweerstaanbaar
1 Opslaan
stoof van everzwijn van Jeroen Meus

stoof van everzwijn van Jeroen Meus

Giet de rode wijn in de pan waarin je het vlees hebt gebakken. Bak de uien tot ze kleur krijgen en beginnen te karamelliseren
0 Opslaan
Kersthapjes

Kersthapjes

Gerookte eendenborst met rode uienkonfijt of veenbessenkonfijt. Rode bietendip. Leg hierop de uienmengeling
0 Opslaan
Moambe en aangelegenheden

Moambe en aangelegenheden

Deze twee groenten als aanvulling naast de "gewone", uien, tomaten, rode paprika, knoflook en Spaanse pepertjes
9 Opslaan
Uienconfituur (Confiture d'oignons)

Uienconfituur (Confiture d'oignons)

Vooralsnog ben ik er erg over te spreken, al is hij vast nog voor verbeteringen vatbaar (bijvoorbeeld door de gebruikte gele uien door rode te vervangen)
4 Opslaan
Geen kerstmenu

Geen kerstmenu

Erg veel kan er niet mislopen, zorg er alleen voor dat je niet te veel chili, hete rode peper, gebruikt…
3 Opslaan
Herfst-veggie-paté*

Herfst-veggie-paté*

- garnering rozijnen of uienconfituur of chutney. Smeer de paté uit op toast of brood en garneer met enkele rozijnen, uien confituur of chutney
0 Opslaan
The Basics #1 Basisvoorraad

The Basics #1 Basisvoorraad

Yoghurt – Melk – (Slag)room – Diverse soorten Kaas – Roomboter - Eieren – Parmezaan – Tomaten – Paprika’s – Uien – Knoflook – Seizoensgroente - Rode peper – Sla - Citroenen – Appels – Seizoensfruit – Confituur
3 Opslaan

Konijn met wijn en confituur

Overgiet dit alles met rode wijn tot alles goed bedekt is. Als laatste een pot confituur of gelei toevoegen