Wrap met Falafel - Een heerlijke vegetarische maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de falafel in de oven gedurende 15-20 minuten. Snijd ondertussen de komkommer, rode ui, tomaat en sla in kleine stukjes. Meng de olijfolie, citroensap, komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de groenten toe en meng alles goed door elkaar.

Lees Verder

Blauwe Bessen Taart Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, eieren, melk, zonnebloemolie, bakpoeder en vanille extract in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Vet een taartvorm in met boter en giet het beslag in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten.

Meringue Hartjes - Een Simpele Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor meringue hartjes is 1 uur en 15 minuten.

Zomerse Eenvoudige Pastasalade

Een fris en eenvoudig te bereiden pastasalade, perfect voor de zomer.

Caponata met vis - een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten, of tot de ui zacht is. Voeg de aubergine, courgette en paprika toe en bak nog 5 minuten, of tot de groenten zacht zijn. Voeg de tomatenblokjes, rode wijnazijn, suiker, oregano, basilicum, tijm, zout en peper toe en roer goed om te combineren.

Kroepoek met Krabsalade - Een heerlijke maaltijd in 15 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kroepoek op een bakplaat en bak deze in de oven gedurende 10 minuten.

Zalmrolletjes met Komkommer - Een Heerlijk Recept

Begin met het schoonmaken van de zalmfilet. Verwijder de graten en snijd de zalm in kleine stukjes. Schil de komkommer en snijd deze in dunne plakjes. Meng de zalm met de mayonaise, kappertjes, peterselie, dille, citroensap, olijfolie, zout en peper. Meng alles goed door elkaar.

Plaattaart met Gegrilde Groenten en Geitenkaas - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg het bladerdeeg op de bakplaat en prik er gaatjes in met een vork. Bak het bladerdeeg in de oven gedurende 10 minuten.

Zoete Aardappelsoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is. Voeg de komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder en zout toe en bak nog een paar minuten. Voeg de zoete aardappelblokjes toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat het geheel ongeveer 20 minuten zachtjes koken tot de zoete aardappel gaar is. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde soep. Serveer de soep met wat verse koriander, geraspte kokos en chilipeper.