Asperges op Klassieke Wijze met Ham en Ei - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de asperges en snijd ze in stukken van ongeveer 2 cm. Leg de asperges in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie, zout en peper. Bak de asperges in de oven gedurende 15 minuten.

Lees Verder

Pizza Garnalen - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de pizza bodem op een bakplaat en bestrijk deze met de tomatenpuree. Bestrooi de pizza met de oregano, basilicum, peterselie, paprikapoeder, zout en peper. Verdeel de ui, knoflook en garnalen over de pizza. Bestrooi de pizza met de geraspte kaas en druppel er wat olijfolie over. Bak de pizza in de oven gedurende 15-20 minuten. Serveer de pizza garnalen meteen.

Börek met Spinazie - Een heerlijke Turkse snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verwijder de stengels van de spinazie en was de bladeren. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de spinazie toe en bak tot de bladeren zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper.

Plaattaart met witlof en gerookte zalm - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Maki Sushi maken met Anna Meyer

De bereidingstijd voor Maki Sushi is ongeveer 30 minuten.

Paddenstoelen Ovenschotel met Pasta - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Zuurkoolquiche - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter. Meng de bloem, zout en peper in een kom. Voeg de boter toe en kneed het tot een deeg. Rol het deeg uit en leg het in de quichevorm. Bak het deeg in de oven voor 10 minuten.

Rode Kool Ovenschotel - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de rode kool in dunne reepjes en de uien in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook aan. Voeg de rode kool toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de tomatenpuree, komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de groentebouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg de kikkererwten toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en strooi de feta erover. Bak de ovenschotel in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de ovenschotel met wat extra olijfolie en wat verse kruiden.

Vegetarische stoofschotel - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg vervolgens de komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Voeg dan de tomatenblokjes, kikkererwten, mais, champignons, paprika, courgette, aubergine, wortelen en spinazie toe en roer goed door. Voeg vervolgens de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.