Aardbeienvlaai met Banketbakkersroom - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een bal. Vet een springvorm in en druk het deeg erin. Bak het deeg in de oven voor 25 minuten. Laat het deeg afkoelen.

Lees Verder

Paddenstoelenrisotto van parelgort met makreel - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de paddenstoelen in plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi met peper en zout en voeg de knoflook toe. Bak de paddenstoelen in de oven gedurende 15 minuten.

Komkommer Noedels met Garnalen Salade - Een Heerlijke Maaltijd

1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel af met koud water.

Mini Tortilla Hoorntjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze mini tortilla hoorntjes is 10-12 minuten.

Gevulde Portobello met Roomkaas van de BBQ - Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Was de portobello's en verwijder de steel. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, peterselie, basilicum, knoflook, zout en peper in een kom. Voeg de portobello's toe en meng alles goed.

Komkommerhapje met Zalm - Een heerlijk recept

1. Schil de komkommers en snijd ze in dunne plakjes. Leg de plakjes op een bord en bestrooi ze met wat zout en peper.

Oranje Bladerdeeg Kroontjes met Abrikoosjes - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Meng de suiker en kaneel in een kom. Bestrijk de stukken bladerdeeg met de boter en strooi de suiker-kaneelmengsel erover. Leg de stukken bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de abrikozen over de stukken bladerdeeg. Bak de kroontjes in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de kroontjes afkoelen en serveer.

Aziatische Komkommersalade - Recept van Anna Meyer

Begin met het schillen en snijden van de komkommer, wortel en ui. Snijd de komkommer in dunne plakjes, de wortel in dunne reepjes en de ui in kleine stukjes. Hak de knoflook fijn.

Pasta met zalm en spinazie - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut en voeg dan de spinazie toe. Bak de spinazie 2-3 minuten totdat deze gaar is. Voeg de gerookte zalm toe en bak nog 1 minuut. Voeg het citroensap, de peterselie, zout en peper toe en roer goed door.