Frittata met broccoli - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit (175 graden Celsius).

Lees Verder

Pitabroodjes met broccoli - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de broccoli in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Voeg de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Bak de broccoli in de oven gedurende 15 minuten.

Recept voor Warm Fruit in een Crème van Kokosmelk

Een verrukkelijk dessert van warm fruit badend in een romige crème van kokosmelk. Perfect voor elke gelegenheid en super eenvoudig te bereiden.

Citroen Kokos Cheesecake - Een heerlijke taart met een frisse smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de gesmolten boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Gezonde(re) Kokoskoekjes met Chocolade - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren en honing in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de kokosolie, kokosrasp, cacaopoeder, amandelmeel en chocolade chips toe en meng alles goed door elkaar.

Heerlijke Bruschetta met Rode Biet en Geitenkaas

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de rode bieten en snijd ze in kleine blokjes. Doe de blokjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, knoflook, balsamicoazijn, honing, mosterd en tijm toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de rode bieten in ongeveer 20 minuten gaar.

Mini Cheesecake met Blauwe Bessen - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een bakvorm met bakpapier. Verkruimel de biscuitjes en smelt de boter. Meng de biscuitkruimels met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem van de bakvorm. Druk het mengsel goed aan met de achterkant van een lepel. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

Visschnitzels met Bieslooksaus - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de visschnitzels op een bakplaat en bestrooi ze met bloem. Bak de visschnitzels in de oven gedurende 15 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg de bieslook, citroensap, boter, peterselie, zout en peper toe en roer goed door. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Haal de visschnitzels uit de oven en giet de saus erover. Serveer de visschnitzels met bieslooksaus met aardappelpuree of rijst.

Lasagne met paprika - een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de paprika toe en bak het nog een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.