Pijnboompitten recepten

Aubergines uit de oven met tomaten, basilicum en pijnboompitten

Aubergines uit de oven met tomaten, basilicum en pijnboompitten

Bestrooi de vulling met de geroosterde pijnboompitten en serveer de aubergines. - 2 grote aubergines- zout en versgemalen zwarte peper- 4el olijfolie plus extra om te besprenkelen- 1 ui, in dunne plakjes- 3 tenen knoflook, fijngehakt- 650 g rijpe tomaten, gepeld en fijngehakt- snuf chilivlokken- 1 tl fijne kristalsuiker- 4 el gescheurd basilicumblad- 1 bol buffelmozzarella, in stukjes gescheurd- 25 g Parmezaanse kaas, geraspt- 4 el pijnboompitten, geroosterdBereiden. 4 el pijnboompitten
Quiche met asperges, pijnboompitten, walnoten en geitenkaas

Quiche met asperges, pijnboompitten, walnoten en geitenkaas

Na het mixen een handvol pijnboompitten en walnoten toevoegen. 500 g asperges, rol bladerdeeg, doosje sojaroom (250 ml), 20 blaadjes basilicum, takje peterselie, geitenkaas, handvol pijnboompitten, handvol walnoten, 3 eieren, peper, zout. Quiche met asperges, geitenkaas, pijnboompitten en walnoten 500 g asperges
Hummus met Pijnboompitten Zelf Maken

Hummus met Pijnboompitten Zelf Maken

Bestrooi met de pijnboompitten, paprikapoeder en evt wat extra komijn. 1 à 2 eetlepels pijnboompitten geroosterd in een droge pan. Recipe NameHummus met Pijnboompitten Zelf MakenPublished On 2015-03-16Average Rating no rating Based on 0 Review(s). 1 2 eetlepels pijnboompitten geroosterd in een droge pan
Tagliatelle met gebraden kip, rozijnen en pijnboompitten  (Tagliatelle frisinsal)

Tagliatelle met gebraden kip, rozijnen en pijnboompitten (Tagliatelle frisinsal)

Doe de fijngehakte rozemarijn en salie, de uitgelekte rozijnen en de pijnboompitten erbij. - 1 kip of 4 kippenpoten- 2 el extra vergine olijfolie- zout en vers gemalen peper- 2 of 3 takjes rozemarijn, fijngehakt- 2 takjes salie, fijngehakt- 50 - 100 gram rozijnen, 30 minuten in water geweld- 100 gram of meer pijnboompitten, geroosterd- 500 g dunne tagliatelle (fettuccine)Bereiden.  Ik heb de hoeveelheid kruiden gehalveerd, maar de rozijnen (50 g) en pijnboompitten (100 g ) gewoon aangehouden
Köfte met pijnboompitten en kaneel

Köfte met pijnboompitten en kaneel

Voeg de pijnboompitten met de krenten, rode peper, broodkruim, ei en de ketchup toe. rundergehakt)- 2 teentjes knoflook, uitgeperst- 1 ui, gesnipperd- 2-3 tl kaneel- 2 el pijnboompitten- 2 el krenten, 5-10 min. 2 el pijnboompitten