Vegetarische Tortellini Ovenschotel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Lees Verder

Piadina Caprese - Een heerlijke Italiaanse snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de mozzarella in kleine blokjes en de tomaten in plakjes. Meng de mozzarella, tomaten, olijfolie, balsamicoazijn, oregano, zout en peper in een kom. Roer alles goed door elkaar.

Aardappeltorentjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Wortelsoep met Chorizo Kruim - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de wortelen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster de wortelen in de oven gedurende 20 minuten. Verwarm intussen de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook, laurierblaadjes, lente-uitjes, komijnpoeder, paprikapoeder, chilipoeder, zout en peper toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de geroosterde wortelen toe en laat het geheel 20 minuten zachtjes koken. Voeg de chorizo toe en laat nog 5 minuten koken. Verwijder de laurierblaadjes en pureer de soep met een staafmixer. Voeg de peterselie toe en serveer de soep met wat extra peterselie en chorizo.

Mini Apfelstrudel - Een recept van Anna Meyer

Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de suiker, kaneel, nootmuskaat en zout toe en meng alles goed. Zet de appels opzij.

Zoete Aardappel Lasagne - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de zoete aardappel plakjes toe en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes koken.

Klassieke Carpaccio - Een recept van Anna Meyer

Begin met het snijden van het rundvlees in dunne plakjes. Zorg ervoor dat de plakjes zo dun mogelijk zijn. Leg de plakjes op een bord en besprenkel ze met olijfolie, citroensap, peper en zout. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en peterselie. Laat de carpaccio minstens een uur marineren in de koelkast.

Geroosterde pompoen van de bakplaat - Een heerlijk recept

De kooktijd voor geroosterde pompoen van de bakplaat is ongeveer 25-30 minuten. Zorg ervoor dat je de pompoen goed roostert, zodat hij knapperig en lekker wordt.

Roomkaas Truffel Amuse - Een heerlijke en eenvoudige recept

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.