Gezonde Sandwichspread Recept van Anna Meyer

Meng alle ingrediënten in een kom en roer goed. Breng op smaak met zout en peper. Laat de sandwichspread minstens 10 minuten staan voordat je het serveert.

Lees Verder

Vissticks van de Bakplaat met Groenten - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de vissticks over een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met paprikapoeder, oregano, basilicum, zout en peper. Bak de vissticks in de oven gedurende 15 minuten.

Gemberthee: Een Simpele en Gezonde Thee

Het kost ongeveer 5 minuten om deze thee te bereiden.

Mexicaanse Pastasalade met Mais - Anna Meyer

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Voeg de mais, paprika, ui, komkommer, olijfolie, citroensap, zout en peper toe aan de afgekoelde pasta. Roer goed om te combineren. Voeg de koriander toe en roer nogmaals. Serveer de salade op kamertemperatuur of koud.

Recept voor Warm Fruit in een Crème van Kokosmelk

Een verrukkelijk dessert van warm fruit badend in een romige crème van kokosmelk. Perfect voor elke gelegenheid en super eenvoudig te bereiden.

Boerenkool Stamppot Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Schil de uien en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook en hak deze fijn.

Meringue met Oranjebloesem en Hagelslag

Het recept voor meringue met oranjebloesem en chocoladehagelslag is pure magie in elke hap! Deze delicate wolkjes van opgeklopt eiwit smelten gewoon in je mond, terwijl de geur van oranjebloesem een bijzondere charme toevoegt.

Croissant Bakken Uit De Oven - Anna Meyer

Meng de bloem, gist, zout, suiker en boter in een kom. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het minstens een uur rusten.

Brownies met zoete aardappel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter en bestuif met bloem.