Kwartels vullen recepten

28 Opslaan
Gevulde kwartel

Gevulde kwartel

Boerenkwartels met verse kruiden. - elke kwartel met een zesde deel hiervan vullen. - de kwartels wassen en droogdeppen, dan van binnen en buiten met flink peper en zout inwrijven
1 Opslaan
Broodje met verrassing

Broodje met verrassing

Maar je kunt ze natuurlijk ook met allerlei andere soorten (maaltijd)salades vullen. Tataratatata. voilà … een broodje met verrassing
1 Opslaan
Ossenhaas met jus

Ossenhaas met jus

Zo kun je heel wat buikjes vullen tijdens Kerst. Betty's Kitchen - Foodblog van een foodie. Sinterklaas is het land nog niet uit, of wij zitten al met onze hoofd bij de Kerstdagen en Oud & Nieuw
0 Opslaan
Eten voor onderweg; zo wordt reizen een feestje

Eten voor onderweg; zo wordt reizen een feestje

Verder in te vullen en aan te vullen naar eigen smaak. Eten voor onderweg. zo wordt reizen een feestje. Auteur
0 Opslaan
Kwartels in rozensaus

Kwartels in rozensaus

Bindt de pootjes van de kwartels kruislings bij elkaar. De kwartels aan alle kanten in boter bruin bakken en op laag vuur ca
5 Opslaan

Kwartel gevuld met mousse van paling en asperges

De kwartels met deze mousse vullen, dichtvouwen, langs beide zijden bakken (in een pan die juist groot genoeg is, zodat de kwartels niet opengaan) en verder op de rugkant laten garen in de oven
3 Opslaan

Gevulde kwartels renardière

De kwartels vullen met dit mengsel en met stevig garen dichtnaaien. De borstkas van de kwartels voorzichtig met een scherp mes opensnijden en de karkasjes uit de kwartels peuteren (dit werkje vergt handigheid en kan ook door de gevogeltehandelaar worden uitgevoerd)
2 Opslaan

Gevulde kwartel in gelei met bitter elixir

De ontbeende kwartels vullen met deze farce, opbinden en braden in boter en arachideolie. De afgekoelde kwartels doormidden snijden en met de groenten in een schaal schikken
1 Opslaan

Uitgebeende kwartel met gekarameliseerd witllof in een papillot van bladerdeeg en kwarteljus

De kwartels uitbenen (indien nodig de hulp van de wild- en gevogeltehandelaar inroepen). De velletjes bladerdeeg in een bolvormig kommetje plaatsen en vullen met de kwartelfilets, witloof en het vlees van de uitgebeende kwartelboutjes
0 Opslaan

Kwartels met parfum van dragon

De kwartels opvullen met dragon. De kwartels aan alle kanten braden in boter en verder laten garen in de oven
0 Opslaan

Kwartel gevuld met mousse van paling

De kwartels met deze mousse vullen, dichtvouwen, langs beide zijden bakken (in een pan die juist groot genoeg is, zodat de kwartels niet opengaan) en verder op de rugkant laten garen in de oven