Kwartel recepten

Kwartel en Pedro

Kwartel en Pedro

Maandagavond kwarteltje met vijgen en Pedro Ximenez. Lekker met gesmoorde witlof in de jus van de kwartel zonder de koolhydraten te missen
Gevulde kwartel met wilde rijst

Gevulde kwartel met wilde rijst

Spoel de kwartels in water en dep goed droog. Zet het vuur lager en kruid af met de méditerrané kruiden en laat zachtjes verder stoven tot de kwartels gaar zijn
Kwartels met savooikool

Kwartels met savooikool

ovenschaal en bestrijk elke kwartel met een. Haal de kwartels uit de schaal en hou. Verwarm de kwartels in
Gevulde kwartel

Gevulde kwartel

Was de kwartels en snij de kop eraf dep goed droog. Kruid de kwartels met peper en zout vul deze met de hierboven vermelde mengeling
Gevulde kwartel apart

Gevulde kwartel apart

Kwartels grondig spoelen en droog deppen. Vul de kwartels met deze vulling de rest aan de kant houden voor de saus
Kwartels met aardappelen, sjalotten en erwtjes

Kwartels met aardappelen, sjalotten en erwtjes

Bak de kwartels goudbruin in olijfolie. Serveer de gestoofde groenten bij de gebraden kwartels. 4 kwartels. de oven en bak de kwartels nog 20 minuten. Recept van Lidl België 4 kwartels
Gevulde kwartel

Gevulde kwartel

Boerenkwartels met verse kruiden. Salade van rode biet en bloedsinaasappel met gevulde kwartel, naar een recept uit
Gevulde kwartel met amandelkroketjes

Gevulde kwartel met amandelkroketjes

Brand de resterende pluimpjes van de kwartels af met een bunsenbrander. Of prik erin met een vork en hou elk van de kwartels zo even boven het vuur
Kwartel gestoofd met knolgroenten

Kwartel gestoofd met knolgroenten

Doe als de kwartels gaar zijn er de groenten bij,laat nog even warmen en serveer ze in de stoofpot. Kleur de kwartels aan in een klontje boteren laat ze ca 5 minuten verdergaren in een voorverwarmde oven op200`C
Kwartel met fruit en pecorino

Kwartel met fruit en pecorino

Snijd of knip de kwartels open en leg ze open als een boek. Bak de stukken kwartel ca. Serveer de stukken kwartel met de pruimen of stoofpeertjes en de pecorino
Blinde vink van kwartel met truffelsaus

Blinde vink van kwartel met truffelsaus

Leg de billetjes in de kwartelfond en laat op een zacht vuurtje 20 à 30` sudderen. Bak de kwartelvinken aan in een mengeling van boter en olijfolie, kruid naar believen en zet 12 à 15` in een voorverwarmde oven op 175°. 4 kwartels
Liefde tussen kwartel en eend

Liefde tussen kwartel en eend

Compositie met mossel, kwartelei en vlinder - Sasja Wagenaar. Kwarteleitjes zijn door hun lichtheid en grote de ideale ingrediënten voor een mooi en lekker mondhapje