Appel-notentaart - Een heerlijke taart met een twist

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de appelstukjes en de noten toe aan het mengsel en roer alles goed door elkaar. Vet een taartvorm in met boter en giet het mengsel in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer.

Lees Verder

Hartige Taart met Groenterolletjes - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in met boter.

Tosti Geitenkaas - Een heerlijke snack voor elke gelegenheid

Met deze eenvoudige stappen kun je binnen een paar minuten een heerlijke tosti geitenkaas maken. Deze snack is perfect voor elke gelegenheid en is een echte traktatie voor je smaakpapillen. Probeer het zelf en geniet van deze heerlijke snack!

Apple Crumble Cheesecakejes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de biscuitjes in kleine stukjes en meng deze met de boter, suiker, kaneel, bloem en appelmoes. Verdeel het mengsel over de bodem van een bakvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Chocolade Pannenkoeken Recept van Anna Meyer

Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix het tot een glad beslag. Hak de chocolade in kleine stukjes en voeg deze toe aan het beslag. Verwarm een koekenpan en voeg een klein beetje boter toe. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Serveer de pannenkoeken met poedersuiker en vers fruit.

Monchou Taart Recept - Maak de Perfecte Monchou Taart

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pannetje en laat het afkoelen. Klop de suiker en eieren in een kom tot een luchtige massa. Voeg de bloem, bakpoeder en melk toe en mix het tot een glad beslag. Voeg het afgekoelde boter toe en mix het nogmaals. Vet een springvorm in en giet het beslag erin. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen. Verwarm de Monchou in een pannetje en giet het over de taart. Bestrooi de taart met poedersuiker en serveer.

Mexicaanse Tortilla Salade - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Begin met het koken van de kip. Kook de kip in een pan met wat olijfolie en wat zout en peper. Kook de kip totdat het gaar is en laat het vervolgens afkoelen.

Kabeljauw Ovenschotel met Kerrie - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verdeel de kabeljauwfilet in stukken en leg deze in een ovenschaal. Voeg de uien, paprika's, tomaten, kerriepoeder, olijfolie, citroensap, zout en peper toe en meng alles goed. Zet de ovenschaal in de oven en bak de ovenschotel gedurende 25 minuten. Serveer de ovenschotel met rijst of aardappelen.

Geroosterde pompoen van de bakplaat - Een heerlijk recept

De kooktijd voor geroosterde pompoen van de bakplaat is ongeveer 25-30 minuten. Zorg ervoor dat je de pompoen goed roostert, zodat hij knapperig en lekker wordt.