Harira Soep - Een traditionele Marokkaanse Soep

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut. Voeg vervolgens alle kruiden toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenblokjes, kikkererwten, linzen en kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 15-20 minuten zachtjes koken. Voeg het citroensap toe en kruid de soep naar smaak met zout en peper. Voeg de verse koriander toe en serveer de soep warm.

Lees Verder

Salade met geitenkaas - een heerlijke maaltijd in 15 minuten

Begin met het wassen van de tomaten, komkommer en ui. Snijd de tomaten in kleine stukjes en doe ze in een kom. Snijd de komkommer in dunne plakjes en voeg deze toe aan de kom. Snijd de ui in kleine stukjes en voeg deze toe aan de salade. Voeg de geitenkaas toe aan de salade.

Oeuf en Cocotte - Een eenvoudig recept voor een heerlijk gerecht

Oeuf en Cocotte is een heerlijk gerecht dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Volg ons recept en maak het perfect! Vergeet niet om de tips van chef-kok Anna Meyer te volgen voor het beste resultaat. Als je het gerecht wilt opwarmen, kun je het beste de oven gebruiken.

Pastaschotel Caprese - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Om de pastaschotel caprese te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

Vegetarisch gevulde courgette met geitenkaas - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol ze uit met een lepel. Meng de geitenkaas met de olijfolie, knoflook, oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper. Vul de courgettes met de geitenkaas-mengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de courgettes in de oven gedurende 20-25 minuten. Serveer de gevulde courgettes met wat extra olijfolie en wat verse kruiden.

Cobbler met Rood Fruit - Een Heerlijke Nagerecht Recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de boter toe en kneed het tot een kruimelig deeg. Voeg de melk toe en kneed het deeg tot een soepel deeg. Rol het deeg uit en leg het in een ovenschaal. Verdeel het rood fruit over het deeg en bestrooi het met de twee eetlepels suiker. Bak de cobbler in de oven gedurende 30-35 minuten totdat het goudbruin is.

Boter Paneer Curry - Een heerlijke Indiase maaltijd in een handomdraai

Verwarm de boter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, gember, komijnpoeder, kurkuma, garam masala en chili poeder toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en laat deze 5 minuten zachtjes koken. Voeg de korianderpoeder, korianderblad, room, zout en peper toe en roer goed door.

Snackpaprika's met taco vulling - een heerlijke snack voor elke gelegenheid

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Snijd de snackpaprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes. Leg de paprika's op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de paprika's in de oven gedurende 15 minuten.

Hartige Broodschotel - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de spekblokjes toe en bak tot ze goudbruin zijn. Voeg de aardappelblokjes toe en bak tot ze lichtbruin zijn. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten. Voeg de peterselie, basilicum, oregano, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door.