Kalkoengebraad oven recepten

Kalkoengebraad met gepocheerde peertjes

Kalkoengebraad met gepocheerde peertjes

Verwarm de oven voor op 175°C. Zet het 40 à 45 minuten in de oven en bestrijk om het kwartier met het glazuur. Haal het gebraad uit de oven en laat het 15 minuten rusten onder aluminiumfolie
Kalkoengebraad met ananas en kokos

Kalkoengebraad met ananas en kokos

kalkoengebraad. Verwarm de oven voor op 160° C. Giet dit bij in de pan en zet alles 60 à 70 minuten in de oven. Doe alles bij de rollade en zet nog 10 minuten in de oven
Kalkoengebraad met spek

Kalkoengebraad met spek

Bestrijk een ovenschotel met boter en leg er het gebraad in. Zet het gebraad 40 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven
Kalkoengebraad met ham

Kalkoengebraad met ham

Leg het kalkoengebraad . Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid het vlees met peper, omwikkel het met ham en stop er enkele blaadjes salie tussen
Kalkoengebraad met druiven

Kalkoengebraad met druiven

Verwarm de oven voor op th. Leg het vervolgens in een ovenschotel, kruid met peper en zout. in de oven bakken, bedruip om de 10 min. 3 afgestreken eetlepels express bindmiddel voor bruine sausen 300 g druiven (nettogewicht, afgerist) een noot boter 1 kalkoengebraad (ong
Kalkoenrollade met spinazie

Kalkoenrollade met spinazie

Verwarm de oven voor op 175°C.  Zet ongeveer 1 uur in het midden van de oven. kalkoengebraad (ongeveer 1 kg)
Gevulde kalkoenrollade

Gevulde kalkoenrollade

Bestrijk met olijfolie en zet 1 uur in de oven, op 200° C. Haal het vlees uit de oven en laat het 5 minuten rusten onder aluminiumfolie