De kooktijd voor de Paaskoekjes is ongeveer 20 minuten. U moet de koekjes eerst 10 minuten bakken op 180 graden Celsius en daarna nog eens 10 minuten bakken op 160 graden Celsius.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met wat olijfolie. Meng in een kom de geraspte wortelen, volkorenmeel, eieren, olijfolie, honing, bakpoeder, kaneel, nootmuskaat en zout. Roer alles goed door elkaar. Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in ongeveer 40 minuten gaar. Laat de cake afkoelen en geniet ervan!
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de kruiden toe en roer goed door. Voeg de aardappelen toe en roer goed door. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de stamppot in 20 minuten gaar. Serveer de stamppot met wat extra olijfolie en wat verse kruiden.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes witbrood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de sneetjes in de oven gedurende 10 minuten. Haal de sneetjes uit de oven en laat ze afkoelen.
Begin met het wassen en snijden van de perziken en tomaten. Leg de plakjes in een kom en voeg de olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar en laat de salade minstens 10 minuten staan. Serveer de salade meteen of bewaar het in de koelkast tot je het gaat serveren.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en meng deze met het amandelmeel. Voeg de suiker toe en meng het geheel goed. Verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal en bak het in de oven voor 15 minuten. Laat het afkoelen.
Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de knolselderij toe en bak deze 2-3 minuten mee. Voeg de laurierblaadjes, groentebouillon en zout en peper toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 15-20 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Voeg de room toe en roer goed door. Breng de soep op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de tortilla's in 8 stukken en leg ze op een bakplaat. Sprenkel de olijfolie over de chips en strooi de kruiden erover. Bak de chips in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Laat de chips afkoelen en geniet ervan!
Begin met het mengen van de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de olijfolie toe en meng het geheel goed. Voeg vervolgens het warme water toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Laat het deeg vervolgens een half uur rusten.
Over Mij
Dag Allemaal! I Anna Meyer.
In De Afgelopen Jaren Is Mijn Keuken Een Plaats Van Experimenten, Onderzoek En Eindeloze Creativiteit Geworden.Net Als Een Huisvrouw, Kook Ik Niet Alleen - Ik Maak Kunst.Van Elk Ingrediënt Tot Het Laatste Gerecht, Mijn Proces Is Een Reis Die Ik Met Je Wil Delen.Kijk Dieper Om Mijn Verhaal, Mijn Experimenten En, Natuurlijk, Mijn Beste Recepten Te Vinden!