Kabeljauw skrei recepten

3 Opslaan
Gepocheerde skrei met eiersaus

Gepocheerde skrei met eiersaus

Skrei is een kabeljauw die leeft in de Barentszzee. Skrei op Noorse wijze. Ik vind skrei in ieder geval een bijzonder smaakvolle, sappige en stevige vis en boven een gewone moot kabeljauw uitspringen
1 Opslaan
Skrei: Vis van het seizoen

Skrei: Vis van het seizoen

Skrei (Gadus morhua) is een kabeljauw die leeft in de Barentszzee. Vervang de kabeljauw. Skrei. Met skrei kun je alles wat je met kabeljauw ook kunt
0 Opslaan
Kabeljauw met witloof in mosterdsaus

Kabeljauw met witloof in mosterdsaus

Door zijn frisbittere witloofgeur en zijn zachte witloofsmaak past het uitstekend bij deze kabeljauw met witloof in mosterdsaus
28 Opslaan
Skreifilet .. winter kabeljauw met zijn garnituren

Skreifilet .. winter kabeljauw met zijn garnituren

2 skrei filets blijkbaar een winter kabeljauw ± 400 g 1 sjalotje grof gesneden olijfolie viskruiden witte wijn een handvol geschaafde amandelen groenten
5 Opslaan
Valentijnsmenu

Valentijnsmenu

Skrei is de naam voor kabeljauw uit het Noorse Lofoten. Skreihaasje, geplette Cornes de Gatte, oesterzwammen (klik hier)
2 Opslaan
Recept - Love fish met erwtjes, een fris witloofslaatje & homemade knolselderfrietjes

Recept - Love fish met erwtjes, een fris witloofslaatje & homemade knolselderfrietjes

Skrei of winterkabeljauw is een typisch visje dat je nu in de supermarkt vindt. Je kan er heerlijke gerechtjes mee bereiden, net zoals met kabeljauw
0 Opslaan
Heilbot met broccoli-gratin en venkel-risotto

Heilbot met broccoli-gratin en venkel-risotto

Denk hierbij aan kabeljauw, skrei of zelfs een stukje zalm. Heilbot met broccoli-gratin en venkel-risotto
0 Opslaan
Vissticks; Maar dan echt lekker!

Vissticks; Maar dan echt lekker!

Neem hiervoor het liefst kabeljauw of zoals in dit recept Skrei. Skrei. Kabeljauw of Skrei kleinsnijden en paneren
0 Opslaan
SKREI.

SKREI.

Skrei is de benaming voor kabeljauw uit het Noorse Lofoten. Wordt ook verwerkt tot stokvis (in koude lucht gedroogde kabeljauw) en klipvis (nat gezouten en gedroogde kabeljauw ook wel Bacalao genoemd)
0 Opslaan
Stamppot rode bietjes met op de huid gebakken skrei

Stamppot rode bietjes met op de huid gebakken skrei

Het botermalse visje bak je echt supersnel en is zachter van smaak dan kabeljauw. We serveren de bietenstamp met een mooi stukje verse skrei