Kabeljauw groene asperges recepten

Kabeljauw met asperges en Brugge boter

Kabeljauw met asperges en Brugge boter

De asperges schoonmaken en beetgaar koken in gezouten water. De Kabeljauw ongeveer 10 min pocheren in deze bouillon. 220g boter dixmuda of Brugge rollenboter 2 bosjes asperges groen mag ook wit zijn 4 kabeljauwfilet ½ citroen 3l water 150g wit van selder 400g wortelen 250g uien 500g sjalot Verse preischeuten Mosterd 1 takje tijm 1 laurierblaadje 5 witte peperkorrels 2 kruidnagels 10 takjes peterselie Peper en zout
2 0
Snel afvallen: een methode en weekmenu om het zo gezond mogelijk te doen

Snel afvallen: een methode en weekmenu om het zo gezond mogelijk te doen

Groene asperges. Groene paprika. Groene soep. Lekker door een grote groene salade. Groene. Groene paprika. Maak een groene smoothie van 100 gram spinazie, ¼ courgette, 50 gram blauwe bessen, een kleine banaan en 1 el hennepzaad of 1 schep eiwitpoeder. 1 groene paprika. 100 gram witvis (scholfilet of kabeljauw). Grote groene salade met 100 gram gerookte zalm, 150 gram komkommer, 1 el kappertjes, 1/3 gesnipperde ui, 10 cherrytomaatjes, 1 el citroensap, en peper en zout naar smaak. Grote groene salade met 125 gram forelfilet, 1 grote gekookte biet, 1 gele paprika (in blokjes), 10 cherrytomaten, 1 el extra vierge olijfolie, peper en zout. 1 groene paprika. 100 gram witvis (scholfilet of kabeljauw)
12 0
Spek voor mijn bek!

Spek voor mijn bek!

Vislijm, die oorspronkelijk getrokken werd uit de gedroogde zwemblazen van de steur, nu uit de zwemblazen van kabeljauw, wordt nog steeds gebruikt om ambachtelijk wijn of bier te klaren
3 0
Gepocheerde skrei met eiersaus

Gepocheerde skrei met eiersaus

Skrei is een kabeljauw die leeft in de Barentszzee. Serveer de skrei met de eiersaus, gekookte aardappeltjes en wortelsalade (of zoals wij met groene asperges) met citroensap
3 0
Eetdagboek detox week 1

Eetdagboek detox week 1

zwarte rijst + miso + venkel + kabeljauw. roseval aardappels + asperges + ei + gerookte zalm. Yes, de eerste detox week is voorbij
1 0