Kabeljauw groene asperges recepten

3 Opslaan
Kabeljauw in kokossaus met asperges en wasabi

Kabeljauw in kokossaus met asperges en wasabi

Kabeljauw met asperges gebakken in een kokos-wasabisaus. Leg de kabeljauwfilets in een braadslee, giet de saus erover en breng op smaak met zout en peper
1 Opslaan
Kabeljauw met asperges en Brugge boter

Kabeljauw met asperges en Brugge boter

De asperges schoonmaken en beetgaar koken in gezouten water. De Kabeljauw ongeveer 10 min pocheren in deze bouillon. 220g boter dixmuda of Brugge rollenboter 2 bosjes asperges groen mag ook wit zijn 4 kabeljauwfilet ½ citroen 3l water 150g wit van selder 400g wortelen 250g uien 500g sjalot Verse preischeuten Mosterd 1 takje tijm 1 laurierblaadje 5 witte peperkorrels 2 kruidnagels 10 takjes peterselie Peper en zout
1 Opslaan
Waterzooi van asperges met kabeljauw en couscous.

Waterzooi van asperges met kabeljauw en couscous.

Doe nu bij de waterzooi de room en de groene kruidensaus en meng. Serveer in een diep bord de waterzooi van groenten met couscous en leg hierop het kabeljauwhaasje
3 Opslaan
Kabeljauw met serranoham en venkelpuree

Kabeljauw met serranoham en venkelpuree

venkelpuree met kabeljauw in serranoham. Voor de kabeljauw met serranoham. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout en wikkel het in een plak seranoham
2 Opslaan
Kabeljauw in een jasje van Parmaham

Kabeljauw in een jasje van Parmaham

Kook de groene asperges zonder deksel beetgaar. Breng een ruime pan met licht gezouten water aan de kook voor de asperges
1 Opslaan
Toegedekte kabeljauw uit het kookboek Hemels

Toegedekte kabeljauw uit het kookboek Hemels

Zoals courgette, aubergine of groene asperges. Ondertussen krijg je alvast een voorproefje met het toegedekte kabeljauw recept met zoete aardappel en bospeen
0 Opslaan
Kabeljauw in een jasje van Parmaham

Kabeljauw in een jasje van Parmaham

Kook de groene asperges zonder deksel beetgaar. Breng een ruime pan met licht gezouten water aan de kook voor de asperges
0 Opslaan
Kabeljauw met knoflook-peterseliesaus en doperwtjes

Kabeljauw met knoflook-peterseliesaus en doperwtjes

in de rondte en voeg de witte wijn, de bouillon, de asperges en de mosselen of. kabeljauwhaasjes. doperwtjes en asperges aan de schaal toe, zodat de doperwtjes de smaak de
2 Opslaan
Lekker & simpel: kabeljauw met sesamzaad en wokgroenten

Lekker & simpel: kabeljauw met sesamzaad en wokgroenten

Lekker in een salade, met groene asperges, of met een zoete aardappelpuree ernaast. Ik heb voor dit recept kabeljauw gebruikt
15 Opslaan
Puur eten met Pascale Naessens

Puur eten met Pascale Naessens

Dan kun je kiezen uit gerechten zoals vis en schelpdieren met tomaatjes en vers zeewier, roodbaars met groene asperges of Kabeljauw met lamsoor en gare tomaatjes
3 Opslaan
Spek voor mijn bek!

Spek voor mijn bek!

Vislijm, die oorspronkelijk getrokken werd uit de gedroogde zwemblazen van de steur, nu uit de zwemblazen van kabeljauw, wordt nog steeds gebruikt om ambachtelijk wijn of bier te klaren
3 Opslaan
Gepocheerde skrei met eiersaus

Gepocheerde skrei met eiersaus

Skrei is een kabeljauw die leeft in de Barentszzee. Serveer de skrei met de eiersaus, gekookte aardappeltjes en wortelsalade (of zoals wij met groene asperges) met citroensap
1 Opslaan
Eetdagboek detox week 1

Eetdagboek detox week 1

zwarte rijst + miso + venkel + kabeljauw. roseval aardappels + asperges + ei + gerookte zalm. Yes, de eerste detox week is voorbij
0 Opslaan
Eetdagboek detox week 4

Eetdagboek detox week 4

sperziebonen + hazelnoten + rozijnen + walnoot olie+ aardappel in de schil + kabeljauw met tomaten uit de oven
0 Opslaan
Voorjaarsrisotto

Voorjaarsrisotto

De serveertip van Susan is om de voorjaarsrisotto te serveren met een stukje uit de kabeljauw uit de oven
0 Opslaan
Rode wijn risotto met frisse groente

Rode wijn risotto met frisse groente

Risotto met spinazie en gorgonzola, Rucola risotto met kabeljauw en Risotto met witte en groene asperges misschien ook wel iets voor jou
0 Opslaan
Restaurant Lemonnier – Lavaux-Ste Anne

Restaurant Lemonnier – Lavaux-Ste Anne

Als tweede gerecht kwam er een prachtig stuk kabeljauw op tafel. Dit werd geserveerd met groene asperges, olijf en zeste van sinaasappel