Minestronesoep - Een heerlijke Italiaanse soep met verse ingrediënten

Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de wortel, bleekselderij, tomatenblokjes, kikkererwten en witte bonen toe en bak deze nog een paar minuten mee. Voeg vervolgens de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en laat de soep ongeveer 20 minuten zachtjes koken.

Lees Verder

Courgette Feta Balletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de geraspte courgette, feta, eieren, bloem, peterselie, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer alles goed door elkaar. Maak met je handen balletjes van het mengsel en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de balletjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Serveer de courgette feta balletjes warm.

Gegratineerde Gnocchi Ovenschotel - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Deze gegratineerde gnocchi ovenschotel is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde kok die al jarenlang heerlijke recepten maakt. Met deze gegratineerde gnocchi ovenschotel heeft ze een heerlijk recept gemaakt dat iedereen kan maken.

Zalm met Pesto en Groenten - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zalmfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de zalm met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de zalm in de oven gedurende 15 minuten.

Portobello met pompoen risotto - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de portobello's in plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de portobello's in de oven gedurende 15 minuten.

Koolsalade met Appel - Een Heerlijke Salade Recept

Kooktijd: 20 minuten

Bananenbrood met Mango - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Maal de havermout fijn in een keukenmachine. Pel de bananen en pureer ze met een staafmixer. Voeg de eieren, honing, kokosolie, bakpoeder, kaneel en vanille extract toe en mix alles goed door elkaar. Voeg de havermout en walnoten toe en mix alles nogmaals goed door elkaar. Schil de mango en snijd deze in kleine stukjes. Voeg de mango stukjes toe aan het bananenmengsel en mix alles nogmaals goed door elkaar. Vet een cakevorm in met wat kokosolie en giet het bananenmengsel in de cakevorm. Bak het bananenbrood met mango in de oven voor ongeveer 40 minuten. Controleer met een satéprikker of het bananenbrood gaar is. Laat het bananenbrood afkoelen en serveer het met wat yoghurt of kwark.

Trifle met Lemon Curd - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de cake in kleine blokjes en leg deze op een bakplaat. Bak de cake in de oven gedurende 10 minuten. Laat de cake afkoelen.

Gevulde koeken met amandelspijs - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, ei, bakpoeder, vanille extract en zout in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een glad geheel. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak en steek er met een koekvormpje rondjes uit. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat.