Hinde recepten

Hinde boutgebraad

Hinde boutgebraad

/- 1 kg hinde bout gebraad 66 cl belgisch blond kloosterbier Augustijn enkele bladeren laurier korianderzaad rode bessen peper rozemarijn marjolein thym olijfolie
6 0
Hindegebraad met gratin van wintergroenten

Hindegebraad met gratin van wintergroenten

1kg hindegebraad3 pastinaken3 takjes peterselie4 zoete aardappelen2 teentjes look1 uitje2dl room3el boter3 el gehakte hazelnoten2dl wildfondpeper en zout, nootmuskaat  Schil de zoete aardappels en de pastinaken. Oven verwarmen op 180°Smelt 1 eetlepel boter in een pan en braad de hinde goudbruin lang alle kanten.    1kg hindegebraad
364 0
Reegebraad met wildsaus

Reegebraad met wildsaus

een nootje boter 1 eetlepel express bindmiddel voor bruine sausen 3 eetlepels mosterd 1 eetlepel olijfolie 1 reegebraad (of hinde) van ongeveer 800 g 180 g rode bessengelei 10 cl rode wijn 20 cl room 1 sjalot trosjes rode bessen voor de versiering zout en peper
35 0
Soep: Halloween in het land

Soep: Halloween in het land

Snij het hindevlees in kleine blokjes voor het serveren van de soep deze toevoegen. 500 gr pompoenvruchtvlees 2 wortelen 2 aardappelen 2 ajuinen 4 teentjes look 250 gr hinde vlees 2 liter groentenbouillon rozemarijn thijm venkelzaad boter
0 0
Wildseizoen

Wildseizoen

Voor de eerste keer at ik hinde en ik moet zeggen dat dit mij wel beviel. --Wortelpuree met hinde --. Het wildseizoen is aangeslagen
83 0
Hinderagout

Hinderagout

Deze keer trokken we terug huiswaarts met een halve kilo hinderagout. 500 gram hinderagout. De hinderagout moet nu nog een kleine 20 minuten pruttelen. herfst, hinde, luikse siroop, ragout, stoofpotje, wild 500 gram hinderagout
21 0