Hinde recepten

6 Opslaan

Hinde boutgebraad

/- 1 kg hinde bout gebraad 66 cl belgisch blond kloosterbier Augustijn enkele bladeren laurier korianderzaad rode bessen peper rozemarijn marjolein thym olijfolie
11 Opslaan

Medaillon van hinde met portosaus

Bestrijk de hindenmedaillons met olijfolie. 500 g hindenmedaillon 1 kruidentuiltje 2 eetlepels mosterd 1 eetlepel olijfolie 2 1/2 dl porto 2 eetlepels rode bessengelei 1 sjalot, gehakt 2 1/2 dl wildfond zout, peper Garnituur
366 Opslaan

Hindegebraad met gratin van wintergroenten

1kg hindegebraad3 pastinaken3 takjes peterselie4 zoete aardappelen2 teentjes look1 uitje2dl room3el boter3 el gehakte hazelnoten2dl wildfondpeper en zout, nootmuskaat  Schil de zoete aardappels en de pastinaken. Oven verwarmen op 180°Smelt 1 eetlepel boter in een pan en braad de hinde goudbruin lang alle kanten.    1kg hindegebraad
35 Opslaan

Reegebraad met wildsaus

een nootje boter 1 eetlepel express bindmiddel voor bruine sausen 3 eetlepels mosterd 1 eetlepel olijfolie 1 reegebraad (of hinde) van ongeveer 800 g 180 g rode bessengelei 10 cl rode wijn 20 cl room 1 sjalot trosjes rode bessen voor de versiering zout en peper
21 Opslaan

Hinderagout

Deze keer trokken we terug huiswaarts met een halve kilo hinderagout. 500 gram hinderagout. De hinderagout moet nu nog een kleine 20 minuten pruttelen. herfst, hinde, luikse siroop, ragout, stoofpotje, wild 500 gram hinderagout
Zoeksuggesties en pagina's