Hinde recepten

6 Opslaan
Hinde boutgebraad

Hinde boutgebraad

/- 1 kg hinde bout gebraad 66 cl belgisch blond kloosterbier Augustijn enkele bladeren laurier korianderzaad rode bessen peper rozemarijn marjolein thym olijfolie
38 Opslaan
Gebraad van hinde met rodekool

Gebraad van hinde met rodekool

Schaaf de kool fijn. Stoof kort aan in boter. Doe er het sinaasappelsap en de steranijs bij. Dek af en laat 1 uur zachtjes stoven
20 Opslaan
Stoofpot van hinde en wintergroenten

Stoofpot van hinde en wintergroenten

hinderagout je in hogere wintersferen brengt. hinderagout. 1 kg hinderagout. Het gaat. er wild aan toe in Casa Latti
11 Opslaan
Medaillon van hinde met portosaus

Medaillon van hinde met portosaus

Bestrijk de hindenmedaillons met olijfolie. 500 g hindenmedaillon 1 kruidentuiltje 2 eetlepels mosterd 1 eetlepel olijfolie 2 1/2 dl porto 2 eetlepels rode bessengelei 1 sjalot, gehakt 2 1/2 dl wildfond zout, peper Garnituur
11 Opslaan
Stoofpotje van hinde met bosbessen

Stoofpotje van hinde met bosbessen

Bak de spekblokjes en het hindevlees mooi bruin aan in wat boter. Serveer de ragout van hinde met papadum en versgemalen rode peper
4 Opslaan
Stoofpotje van hinde met bosbessen

Stoofpotje van hinde met bosbessen

Bak de spekblokjes en het hindevlees mooi bruin aan in wat boter. Serveer de ragout van hinde met papadum en versgemalen rode peper
366 Opslaan
Hindegebraad met gratin van wintergroenten

Hindegebraad met gratin van wintergroenten

1kg hindegebraad3 pastinaken3 takjes peterselie4 zoete aardappelen2 teentjes look1 uitje2dl room3el boter3 el gehakte hazelnoten2dl wildfondpeper en zout, nootmuskaat  Schil de zoete aardappels en de pastinaken. Oven verwarmen op 180°Smelt 1 eetlepel boter in een pan en braad de hinde goudbruin lang alle kanten.    1kg hindegebraad
35 Opslaan
Reegebraad met wildsaus

Reegebraad met wildsaus

een nootje boter 1 eetlepel express bindmiddel voor bruine sausen 3 eetlepels mosterd 1 eetlepel olijfolie 1 reegebraad (of hinde) van ongeveer 800 g 180 g rode bessengelei 10 cl rode wijn 20 cl room 1 sjalot trosjes rode bessen voor de versiering zout en peper
13 Opslaan
Hindesteak met gestoofde prei

Hindesteak met gestoofde prei

2 hinde steaks 3 grote aardappelen half gaar gekookt 250 gr prei in grove ringen gemalen peper cajun kruiden muskaatnoot zeezout gemalen parmezaan peterselie
0 Opslaan
Stoemp van gepofte peterseliewortel met salie

Stoemp van gepofte peterseliewortel met salie

Hinde – pastinaak – knolselder – hasselback aardappelenWindspiel Premium Dry Gin – Gin chips – Dip van waterkersOven aardappelen 600 g polder aardappelen
0 Opslaan
Soep: Halloween in het land

Soep: Halloween in het land

Snij het hindevlees in kleine blokjes voor het serveren van de soep deze toevoegen. 500 gr pompoenvruchtvlees 2 wortelen 2 aardappelen 2 ajuinen 4 teentjes look 250 gr hinde vlees 2 liter groentenbouillon rozemarijn thijm venkelzaad boter
84 Opslaan
Wildseizoen

Wildseizoen

Voor de eerste keer at ik hinde en ik moet zeggen dat dit mij wel beviel. --Wortelpuree met hinde --. Het wildseizoen is aangeslagen
21 Opslaan
Hinderagout

Hinderagout

Deze keer trokken we terug huiswaarts met een halve kilo hinderagout. 500 gram hinderagout. De hinderagout moet nu nog een kleine 20 minuten pruttelen. herfst, hinde, luikse siroop, ragout, stoofpotje, wild 500 gram hinderagout
3 Opslaan
Soep van de dag: 25 juni 2013

Soep van de dag: 25 juni 2013

Pepertje zeer fijn snijden en ontdoen van de pitjes. De andere groenten zeer fijn snijden. Stoof deze aan in boter en voeg regelmatig de bouillon toe
0 Opslaan
Leeuwarden food hotspots

Leeuwarden food hotspots

We maken kennis met een aantal leden van Fryslân Culinair, Bea (Restaurant De Hinde), Melle (Restaurant De Vrijheid) en Thom, de general manager van élevé